Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVA LINNA PENSIONÄRIDE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 381; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕGEVA LINNA PENSIONÄRIDE kohta arvamuslugu!"

JÕGEVA LINNA PENSIONÄRIDE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 381 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Jõgeva Linna Pensionäride Ühenduse 2023.a. aruanne

MTÜ Jõgeva linna Pensionäride Ühenduse põhikirjaliseks tegevuseks on kogu linna ja ümbruskonna eakate huvide väljendamine seltsi- ja muus tegevuses. Ühendus on kasumit mittetaotlev MTÜ ja tekkinud sääste kasutatakse põhikirjalisteks tegevusteks. Ühenduse tegevust toetab

Jõgeva Vallavalitsus oma eelarvest juhatuse poolt koostatud tegevuskava ja eelarve alusel, mis on kinnitatud ühenduse üldkoosolekul. Taotletud tegevustoetusi kasutatakse enamasti transpordi, loengute, töötubade tegevuste ja muude seeniorite ühisürituste korraldamise piletite ning ruumide rendi kulutuste eest tasumiseks. Taotletud toetusele lisaks kaetakse veel huvitegevusest osavõtjate omapanuse laekumisest saadud rahaga vajalikke kulutusi. Liikmemaksude kogumisest on loobutud, kuna liikmemaksust ei moodustunud olulist osa tuludest.

Ühenduse juhatus on valitud kolmeks aastaks 5 liikmelisena. Aasta tegevuse seaduspärasust kontrollib revident, keda on volitaud tegutsema kolmeks aastaks. Ühenduse juhatus korraldab raamatupidamist, aruandlust ja seltsitegevust. Koostööd tehakse Jõgeva Kultuurikeskuse, Jõgeva

Vallavalitsuse, Betti Alveri muuseumi ja Jõgevamaa Puuetega Inimeste Kojaga.

Juhatuse liikmetele ja revidendile tegevuse eest töötasu ei maksta. Raamatupidamist korraldab juhatuse liige, kellega on sõlmitud käsundusleping, mis on aluseks talle töötasu maksmisekds üks kord aruande aastal. Juhatuse koosolekud toimuvad reeglina kord kvartalis, 2023. aastal toimus neid 3, üldkoosolekuid 1 korral. Regulaarselt koosolekuid ei peetud.

Õigusabi osutamine eakatele on toimunud ühel päeval nädalas Jõgeva PÜ büroos.

Huvitegevus, 2023. aastal töötasid järgmised huviringid: 1. Arukate Akadeemia, osavõtjaid üle 120 inimese, kogunetakse Jõgeva Kultuurikeskuses ja Jõgeva valla teistes asutustes 1-2 korda kuus.

Toimuvad loengusarjad, praktilised õpitoad, tähtpäevade tähistamised, lisaks väljasõidud erinevatesse ajaloo- ja kultuuriloolistesse paikadesse, teatritesse ning esinemised eakate ja erivajadustega inimeste üritustel; 2. MTÜ "Jõgevahe Pere" vavaemade tantsurühm, 13 liiget, kahel korral nädalas; 3. Hatha jooga tunnid, 18 osavõtjat, alustas oma tegevust aasta lõpus; 4. Luuletund Betti Alveri muuseumis, osavõtjais 8 inimest, kaks korda kuus; 5. Toimus mitu suuremat avalikku sündmust - vanavanemate- ja eakatepäeva tähistamine (oktoober, 2023) ning jõulukommete tutvustamine (detsember 2023); 6. Jõgevamaa laulu- ja tantsupidu "Kolme kandi lood" (03.06.2023)

Eakate huviringid on esinenud lisaks külalisesinejatele avalikel suurematel üritustel ka Jõgeva Kultuurikeskuses (sh. Jõgeva linna päevade üritustel).

Aktiivsemaks ja osavõtjate arvult suuremaks on Arukate Akadeemia huviringi tegevus, kus on osavõtjaid ka kaugemalt kui Jõgeva valla territoorium. Oleme avatud uutele ideedele, et motiveerida uusi osalejaid liituma Arukate Akadeemiaga. Slleks toimub pidev suhtlus interneti teel meilisistis ja täiendavalt tegevustest teavitamine, või kirjutiste avaldamine kohaliku- ja vallalehe kaudu, või FB "Elurõõm" (https://www.facebook/jogevaeakatehuvitegevus).

Jõgeval, 10. aprill 2024

Mai Treial

Jõgeva Linna Pensionäride Ühenduse esimees

JÕGEVA LINNA PENSIONÄRIDE ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.