Rohkema info nägemiseks:

ROHELINE KOGUKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 170; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ROHELINE KOGUKOND MTÜ kohta arvamuslugu!"

ROHELINE KOGUKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Roheline Kogukond on füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus. Ühingu eesmärgiks on Keskkonnakaitse, Eesti ühiskonna keskkonnateadlikkuse tõstmine, keskkonnaprobleemide teadvustamine ühiskonnas ja nende probleemide lahendamine, kaasates teisi keskkonnaorganisatsioone ja avalikkust.

Seisuga 31.12.2022 kuulus MTÜ Roheline Kogukond koosseisu 5 liiget.

MTÜ Roheline Kogukond tööd korraldas kogu 2022. aasta juhatus koosseisus: Terje Põvvat, Riho Raassild.

2022. aastal jätkas MTÜ Roheline Kogukond tegutsemist oma põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks. Ühingu liikmed võtsid keskkonnateemadel sõna avalikus meedias; koostati pöördumisi ja teabenõudeid; suheldi teiste keskkonnaorganisatsioonide, poliitikute ja aktiivsete kodanikega. Jätkus 2021 aastal alustatud raha kogumine kaebuse "Keskkonnaagentuuri teabenõude täitmise kohustamise nõudes" finantseerimiseks ja seotud juriidiliste teenuste eest arvete tasumine. Ühingu liikmed tegelesid edasi ka enda valdusesse saadud Eesti metsastatistika osaliste andmete analüüsiga.

Ühingu tulud koosnesid 2022. aasta annetustest ja lisaks sai ühing toetuse Kodanikuühenduse sihtkapitalilt projekti läbiviimiseks, mille eesmärgiks oli ühingu areng sihtgruppidele parema info edastamiseks. Nimetatud projekt viidi edukalt läbi.

2023. aastal on plaanis jätkata sõnavõttudega keskkonnateemadel avalikus meedias. Samuti jätkub ka osalemine endiselt käimasolevas kohtuprotsessis ja jätkata ka metsastatistika andmete analüüsiga.

ROHELINE KOGUKOND MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.