Rohkema info nägemiseks:

SUURTE TEGUDE FOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 703; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SUURTE TEGUDE FOND kohta arvamuslugu!"

SUURTE TEGUDE FOND MTÜ hetkeolukord

Juba 703 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevus

MTÜ Suurte Tegude Fond loodi 9. aprillil 2003. aastal kultuuri, tervishoiu, hariduse, spordi ja muude sotsiaalvaldkondade toetamiseks.

Majandusaastal annetusi ei kogutud ega tehtud.

Personal

Ühingu juhatus on üheliikmeline. Ühingus töötajaid ei ole. Juhatuse liikmele tema tegevuse eest tasusid ei makstud.

Eesmärgid

Laialdase koostöö kaudu: (cid:127) toetada ja arendada Eesti kultuurielu ning teostada antud valdkonnas erinevaid projekte; (cid:127) koondada ressursse erinevate sotsiaalprojektide elluviimiseks; (cid:127) leida vahendeid tipp- ja rahvaspordi toetuseks ning teostada antud valdkonnas erinevaid projekte; (cid:127) aidata kaasa haridussektori arengule erinevate projektide finantseerimise ja teostamise kaudu; (cid:127) lastele ja noortele suunatud heategevusprojektide teostamine ning toetamine.

SUURTE TEGUDE FOND MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.