Rohkema info nägemiseks:

KAMMERKOOR STUDIUM VOCALE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 193; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAMMERKOOR STUDIUM VOCALE kohta arvamuslugu!"

KAMMERKOOR STUDIUM VOCALE MTÜ hetkeolukord

Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kammerkoor Studium Vocale on isikute vabatahtlik ühendus, mis ühendab laulmist harrastavaid üksikisikuid. Esindatud on erinevate tegevusvaldkondade esindajad.

Kooris laulab keskeltläbi 25 aktiivset liiget, kelle kõigi soov on jätta Kammerkoor Studium Vocale nimi

Eesti koorimuusikasse. Liikmete arv on püsinud viimasel paaril aastal stabiilsena.

Koori tegutsemise algusest peale on dirigendiks olnud Tiina Sooba.

Kammerkoor Studium Vocale repertuaari kuulub palju erinevat muusikat: nii vaimulikku kui ka ilmalikku muusikat, nii klassikat kui kaasaegset, eesti ja välisautorite heliloomingut. Samuti on koori repertuaaris rahvalaulud ning meelelahutuslikud lood.

Seoses Covid-19 viiruse levikuga saime kooriproovidega 2022. aastal alustada alles 24. märtsil.

Proovide kohaks oli Tallinna Ühisgümnaasium, Tallinn.

2022. õnnestus kooril esineda rohkem kui 2021. aastal. Esimene ülesastumine toimus 17. aprillil Saku kirikus Ülestõusmispühade jumalateenistusell, seejärel osalesime 22. mail Tallinna lauluväljakul koos paljude teiste kooridega, et laulda, salvestada ja saata maailma Ukraina viis “Oi u luzi chervona kalyna” (“Punane lodjapuu aasal”) Hirvo Surva juhatusel. 05. juunil esinesime Tartu Jaani kirikus koos Padise segakoori ja saksofonikvarteti Quattro Quarti kontserdil “Pühendused Eestimaale” ja 22. juunil koorikaaslase Piret Nielseni laulatusel Keila kirikus. Sügisel laulsime 18. septembril Kalju kirikus jumalateenistusel, 28. septembril Saku kirikus kirikukellade õnnistamisel, 22.-23. oktoobril olime laululaagris Kõue mõisas, 02. novembril andsime Keila kirikus hingedepäeva kontserdi koos Padise segakooriga, 4. detsembril laulsime Rapla kirikus jumalateenistusel ja 10. detsembril toimus meie iga- aastane jõulukontsert Kaarli kirikus koos ÜENSO orkestri ja solistidega, kus esitasime muuhulgas suurvormi A. Vivaldi Dixit Dominuse kahele koorile, orkestrile ja solistidele.

Kammerkoor Studium Vocale jätkab 2023. aastal regulaarsete proovidega ning soovib anda jätkuvalt

KAMMERKOOR STUDIUM VOCALE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.