Rohkema info nägemiseks:

EUYA (ESTONIAN UNITED YOUTH ASSOCIATION) MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 65; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EUYA (ESTONIAN UNITED kohta arvamuslugu!"

EUYA (ESTONIAN UNITED YOUTH ASSOCIATION) MTÜ hetkeolukord

Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Estonian United Youth Association (edaspidi: EUYA) oli asutatud 2003. aasta detsembris. Organisatsiooni kontor 2019.a. asus Lille Maja noortekeskuses, Tartus.

EUYA tegevuste põhieesmärgid: - Kultuuri, hariduse, teaduse ja kommunikatsiooni arendamine; - Erinevate sotsiaalsete, ealiste ja etniliste gruppide esindajate ühendamine tolerantsuse ja humanismi ideede järgimiseks; - Projektide ja programmide korraldamine noorte kaasamiseks regionaalsesse arengusse ja noorsoopoliitikasse; - Erineva teadusliku, kultuurilise ja haridusliku iseloomuga kirjanduse ilmutamine ja levitamine; - Hariva koolituse ja laagrite korraldamine kõigi vanusegruppide jaoks; - Harivate rahvusvaheliste vahetusprojektide, seminaride ja konverentside korraldamine ja neis osalemine, peegeldades praeguse Euroopa seisundit erinevates sfäärides ja tegevusvaldkondades aga ka isiklike ja professionaalsete kontaktide loomine; - Teaduslike, kultuuriliste ja hariduslike väärtuste arendamine näituste, konverentside, seminaride ja spordiürituste korraldamise kaudu; - Rahvuskultuuride vaimuväärtuste väärtustamine; - Kultuuri ja käitumise standardite kujundamine ja arendamine.

Mittetulundusühinguna seab EUYA oma eesmärgiks ka oma liikmete ühistegevuse korraldamine, oma liikmete ühishuvide esindamine ja kaitsmine, teabe kogumine, koostöö arendamine ja vahendamine omavalitsusorganite jt partnerite ja huvigruppide vahel.

Üldkoosolekud

Ühingu organiks on vastavalt põhikirjale juhatus. Ühingu tegevust juhib juhatuse esimees.

Ühingu juhatus on aruandeaastal kaheliikmeline. Ühenduses on hetkel 8 täisliiget ja ligi 200 assotsieerunud liiget (st noored, kes osalevad EUYA tegevustes pidevalt: käivad huviringides, osalevad rahvusvahelistes projektides, osalevad kohalikes üritustes, jne). EUYA organisatsiooni sihtrühm on peamiselt vähemate võimalustega noored, k.a noored vähemustest, töötud, raske sotsiaalse ja/või majandusliku taustaga noored, jne.

Peamised üritused ja tegevused 2022. aastal

Huviringide peamised tegevused möödunud aastal olid: regulaarsed trennid ning üksikud üritused (avalikud töötöad, esinemised, turniirid jm).

Mis? Kus? Millal? klubi meeskonnad osalesid Eesti meistrvõistlusel, kus saavutasid esikoha üliõpilaste vanusegrupis, ning mitmel sünkroonvõistlusel.

Väikse Balagani tiim jätkab oma tegevust Tartus ja teistes Eesti linnades. Avalikud töötoad toimuvad nii stuudio uues kodusaalis aadressil Teguri 26b kui väljaspoolt, Tartu tänavatel ja parkides ja teistes Eesti linnades kas tellimusel või vabal tahel. Huviringi juhid pidevalt otsivad koostöö võimalusi teiste klubide ja erinevate kunstide harrastajatega.

Aastal 2022 EUYA töötajad pakkusid oma ekspertiisi ning koolitusteenust kohalikkele noorsootöö- ja haridusvaldkonna asutustele. Koolituste teemadeks olid noorteprojekti juhtimine, loovad grupijuhtimise metoodikad ning organisatsiooni protsesside visualiseerimine.

EUYA (ESTONIAN UNITED YOUTH ASSOCIATION) MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.