Rohkema info nägemiseks:

SIRGUVERE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 118; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SIRGUVERE KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SIRGUVERE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 118 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sirguvere Külaselts on registreeritud 5.märtsil 2004.aastal.

Tegevuse põhieesmärkideks on Sirguvere külaelanike seas keskkonnakaitse alase teadlikkuse tõstmine, kohaliku elu- ja ettevõtluskeskkonna parandamine, vaba aja veetmise, sportimisvõimaluste ja kultuurielu arendamine.

26.12.2009.a.on üldkoosoleku poolt muudetud Seltsi põhikirja ja juhatuse liikmete arvu.

2016.aastal ehitasime külaplatsile lisaks katusealuse grillimaja Kohaliku Omaalgatuse Programmi toel, mille omaosalusega abistas nagu ikka omavalitsus ja tohutu entusiasmiga kogu külarahvas.

2017.aastal tähistasime rahvakalendri tähtpäevi - vastlapäev, jaanipäev, jõulud. KOPi toel toimus Metsamoori õppepäev. Oma valla toel koostöö

Metsateatriga, kolm etendust külaplatsil. KOPi projektiga "Elekter külaplatsile" saime generaatori.

2018.aasta projekt oli jaanipäev külaplatsil, esinesid kohalikud taidlejad - tantsijad, näitlejad. Rahvalikke tantse ja mänge organiseeris kutseline mängujuht.

2019.aastal tähistasime rahvakalendri tähtpäevi, hoidsime külaplatsi korras, suurem üritus oli Sirguvere Külaseltsi 15. aastapäeva tähistamine ja

Sirguvere küla esmamainimisest 420. aastat.

2020.aastal tähistasime rahvakalendri tähtpäevi, korrastasime külaplatsi, suurem üritus oli jaanipäev külaplatsil.

2021.aastal tähistasime rahvakalendri tähtpäevi, korrastasime külaplatsi, suurem ühisüritus oli jaanipäev külaplatsil. 2022.aastal tähistasime rahvakalendri tähtpäevi, korrastasime külaplatsi, suurem ühisüritus oli jaanipäev külaplatsil.

2023. aasta suuremad ühisüritused olid külaplatsi koristus, jaanipäev külaplatsil, Juuli Saksa raamatute esitlus. Külaseltsi 20.sünnipäeva tähistamise puhuks külaplatsi parendamiseks rahataotluse esitasime KOPi, mida ei rahuldatud. Toetuse saime omavalitsuselt.

Ühingul on füüsilisi liikmeid 11. Töötajaid ei ole, juhatuse liikmetele juhtimise eest tasu ei maksta.

SIRGUVERE KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.