Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA NELIPÜHAKOGUDUS EELIM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 414; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA NELIPÜHAKOGUDUS EELIM kohta arvamuslugu!"

TALLINNA NELIPÜHAKOGUDUS EELIM MTÜ hetkeolukord

Juba 414 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tallinna Nelipühakoguduse Eelim põhikirjaline tegevus on kristliku usu tunnistamine ja õpetamine. Eeskätt jumalateenistuste, usuliste koosolekute ja talituste vormis. Koguduse õpetuse aluseks on Piibel- Vana ja Uus Testament.

Lisaks on kogudus tegelenud Tallinnas, Tatari 52 hoone renoveerimisega.

Koguduse tegevus ulatub 1926. a.-sse. 1993. a. tagastati õigusvastaselt võõrandatud hoone, aadressil Tatari 52, Tallinn, kogudusele. Alustati hoone renoveerimise ettevalmistamist. Ehitusluba saadi 2002. a.-l. Hoone sai tõsiselt kannatada 2002. a. sügisel toimunud tulekahjus.

Koguduse palvela renoveerimist on rahaliselt toetanud Vabariigi Valitsus ja Tallinna Linnavolikogu.

Kogudust esindab ja juhib viieliikmeline juhatus. Neli juhatuse liiget tegutseb ühiskondlikel alustel. Koguduse pastoriga, kes on ka juhatuse esimees, on sõlmitud tööleping.

Aruandeaastal jätkas kogudus oma senist tegevust iganädalaste jumalateenistustega, mida oli võimalik jälgida ka veebis.

Renoveeriti ruum keldrikorrusel kodututele mõeldud piiblitundide läbiviimiseks. Selleks koguti sihtotstarbelisi annetusi koguduse liikmetelt ja ka teistelt kogudustelt. Kokku koguti 2 390 eurot, mis kõik kulus ka ruumi remondiks.

2023. aastal jätkab kogudus lisaks oma põhitegevusele aadressil Tatari 52, Tallinn hoone renoveerimist.

TALLINNA NELIPÜHAKOGUDUS EELIM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.