Rohkema info nägemiseks:

JOLLERI KÄSITÖÖKAMBER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 210; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JOLLERI KÄSITÖÖKAMBER MTÜ kohta arvamuslugu!"

Pitsmustriga labakud

Proovisin vahelduseks ka tumedamast artistik lõngast pitsmustriga labakuid kududa. Pealmine pitskoeline osa tuli väga huvitav ,aga kui asi sisuni läks ,läks asi keeruliseks. Ei sobinud lilla ega valge ,proovisin ka helesinist ja helerohelist. Tegemist jätkus paariks päevaks .Vahepeal oli lausa mõte käega lüüa ja kõik üles harutada.Aga lõpuks valmis nad said ja lõpptulemuseks tuli siis […] The post Pitsmustriga labakud appeared first on E-pood | Jollery-Bunny - Estonian Handicraft.

Loe algallikast jollery-bunny.ee

Dropdown

kõik artiklid

Alpakavillast tooted

Sügisele vastu soojade alpakavillast toodetega! Uskumatult kerged , pehmed ja samas mõnusalt soojad . Olen nüüd täelikult alpakalõnga lummuses. panen siia üles
jollery-bunny.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.