Rohkema info nägemiseks:

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIKU NARVA JUMALAEMA NARVA IKOONI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 808; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MOSKVA PATRIARHAADI EESTI kohta arvamuslugu!"

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIKU NARVA JUMALAEMA NARVA IKOONI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 808 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Jumalaema Narva Ikooni Koguduse põhitegevus on jumalateenistus, sakramentide tegemine.Koguduse juures on õigeusu seek, mis on koguduse hoolekandeasutus, kus elavad vabatahtlikult need, kes ei soovi kaotada sidemeid Õigeusu Kiriku ja kiriklike Sakramentidega vaatamata vanadusele või haigustele. Seek ei ole juriidiline isik. Seegi tegevust juhib koguduse eesseisja käesoleva põhikirja, koguduse nõukogu poolt kinnitatud sise-eeskirjade, sotsiaalhoolekande- ja teiste seaduste ning õigusaktide põhjal. Seegi elanikud on koguduse ülalpidamisel heategevuslikus korras kogutud sihtotstarbeliste annetuste ning õigusaktidega ettenähtud või lubatud munitsipaal – ja riigitoetuste arvel. Koguduse juures töötavad laste ja täiskasvanute pühapäevakoolid. Koguduse liikmetele olid korraldatud sellised pidustused nagu - Ülestõusmispüha, Jõulud, Nelipüha, Pere ja truuduse päev. Lisaks sellele korraldati tegevused kiriku territooriumi ja templi korras hoidmiseks . Konkursi „Eesti kaunis kodu“ tulemusel sai Narva Jumalaema

Narva Ikooni Kogudus Narva Linnavalitsuselt preemia. See on koguduse territooriumi pideva hooldamise töö tulemuse eest. Põhieesmärgid järgmiseks aastaks:

Jätkata tegevus õigeusu ja kõlbluse alal.

Tempel ja territoorium korras hoida.

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIKU NARVA JUMALAEMA NARVA IKOONI KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.