Rohkema info nägemiseks:

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIKU ALAJÕE JUMALAEMA SÜNDIMISE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 164; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MOSKVA PATRIARHAADI EESTI kohta arvamuslugu!"

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIKU ALAJÕE JUMALAEMA SÜNDIMISE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Alajõe Jumalaema Sündimise kogudus asub Ida-Virumaal Alutaguse vallas. Kohalik vallavalitusu iga aasta on toetanud rahaliselt meie kirikut.. Iga summa on väga oluline väikse kiriku jäoks ja meie kogudus on väga tänulik vallavalitsule osutatud abi eest..2019.a. toetuse summa oli 2000 EUR.

Kiriku majas tehtud väike raamatukogu koguduse liikmedele ja lastele.

Koguduse majanduslik olukord on rahuldav. Kiriku inventaar on heas korras ja hästi säilinud. 2014 aastal kirik on saanud 11700 EUR

Muinsuskaitseametist ja 17952 EUR. EAS-ist. Tehtud korralik remont. 2015 aastal renoveeritud aknad ja uksed, tehtud uued ahjud.. 2016 aastal kogudus sai EAS-ist 19000 EUR.Raha suunati hoone parandamiseks. 2017.a. kirik sai kinnitust et 2018.a. saab uuesti EAS-ist raha tänu sellele et kõik saadud raha kasutati sihtotstarbeliselt ja peremehelikult. 2018 aastal EAS toetus oli summas 13663,74 Eur. ja vallavalitsuse toetus oli 350 Eur.2020 aastal tahistati kiriku juubelit ja vallavalitsus jarjekordselt toetas meie kirikut. 2021.a. vallavalitsus andis meile raha puude ostmiseks ja toetas Kiriku aastapaeva tähistamist,2022.a. tulemus oli -826. eur.

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIKU ALAJÕE JUMALAEMA SÜNDIMISE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.