Rohkema info nägemiseks:

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 807; jälgijaid - 97. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MOSKVA PATRIARHAADI EESTI kohta arvamuslugu!"

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIK MTÜ hetkeolukord

Juba 807 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 97 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 180 korda.

Tegevusaruanne 2022

Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik (MPEÕK) ühendab vaimulik-administratiivselt kõiki MPEÕK kogudusi Eestis Tallinna ja kogu

Eesti metropoliidi Eugeni juhtmise all, kelle esindus (Pikk 64/1-4, Tallinn) täidab metropoliidi kantselei ülesandeid.

MPEÕK tuludeks on nii kohustuslikud sissemaksed kui ka vabatahtlikud annetused kogudustelt valitseva piiskopi ülalpidamiseks, samuti annetused juriidilistelt isikutelt ja eraisikutelt.

2022.a. eraldas Eesti Kirikute Nõukogu meie Kirikule rahalist toetust summas 30792,- eurot. Eelnimetatud toetust kasutati MPEÕK koguduste remondivajaduste täitmiseks, ning küünalde ostmiseks.

MPEÕK kuludeks on: kantselei ruumide üüritasu (Pikk 64/1-4 ja Pikk 64/1-2), elektri, telefoni, interneti, valvesignalisatsiooni tasud, transpordi- ja lähetuskulud, kirikutarbed ja kirjastuse kulud.

Ühiskonna toitlusamiseks eraldatakse metropoliidi korraldusel igakuiselt 120,- eurot (maksustatakse kui erisoodustus).

Aruandeaastal jätkas MPEÕK sihtannetuste kogumist Tallinna Jumalaema Sündimise (Kaasani) kiriku renoveerimise heaks. Nimetatud eesmärgil oli 2022.a. jooksul kogutud 6304 eurot ja kulutatud 9600 eurot.

Aruandeperioodil annetas MPEÕK Kopli kabeli taastamiseks 3000 eurot.

Aruandeaastal kuulutati välja uus sihtkogumine Ukrainast pärit sõjapõgenike abistamiseks. Selleks kogutud vahendid summas 4027,30 eurot annetati Eesti mittetulundusühingule Eesti Pagulasabi.

Olulisemad avalikes huvides tasuta läbiviidud ja kõigile avatud heategevuslikud tegevused: 1. Igapäevased avalikud jumalateenistused.

2. Igakuine tasuta jagatav ajaleht.

3. Õigeusu teemalised näitused Jõuludeks, Ülestõusmispühadeks ja muudeks kirikupühadeks Vene Kultuurikeskuses.

4. Laste jõulupuu Vene Kultuurikeskuses.

MOSKVA PATRIARHAADI EESTI ÕIGEUSU KIRIK MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.