Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU LINNA RAEKOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 139; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU LINNA RAEKOGUDUS kohta arvamuslugu!"

PÄRNU LINNA RAEKOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 139 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Mittetulundusühingu alaliik: kogudus.

Koguduse õpetuse aluseks on Piibli Vana ja Uus Testament, mida käsitletakse ühtse ja jagamatu Jumala Sõnana ilma ühegi juurde- või mahaarvamiseta.

Kogudus ühendab vabatahtlikkuse alusel usklikke, kes on omaks võtnud antud koguduse tõekspidamised.

Tegevuse eesmärgid: kasvatada oma liikmeid ja pooldajaid Piibli õpetuse tundmises ja vaimus, töötada piibelliku usuelu ja kõlbluse äratamiseks, levitamiseks ja kaitseks, usklike ühendamiseks ja kasvatamiseks evangeeliumi alusel; levitada Piibli õpetust ja kuulutada evangeeliumi; anda inimestele võimalus kuulda armastavast Jumalast, Kristuse lunastusest ja võimalusest elada Püha Vaimu läbi uue looduna rahus, sõpruses ja armastuses Jumalaga, omades igavest elu, tunnetades tõde saada vabaks; rahuldada oma liikmete ja pooldajate vaimulikke ja usulisi vajadusi, hoolitseda selle eest, et Jumala juurde tulnud inimesed saaksid täisväärtuslikku õpetust ja juhatust, kasvaksid isiklikus

Jumala ja Tema Sõna tundmises ning õpiksid ise suhtlema Jumalaga, et nende usk ei seisneks mitte inimeste tarkuses, vaid Jumala väes; arendada hoolekannet ja heategevust; arendada koostööd teiste kogudustega ja olla kontaktis teiste uskkondade ja usuliste organisatsioonidega nii kodu- kui välismaal; kehtiva seadusandluse piires luua kontakte ja arendada koostööd välisriikide usuorganisatsioonidega koguduse töötegijate ettevalmistamiseks ja teadmiste täiendamiseks, delegatsioonide vahetamiseks ja ühisürituste läbiviimiseks.

Koguduses ei ole tasustatavaid ametikohti, sissetulek koosneb vabatahtlikest annetustest, juhatus koosneb ühest liikmest.

Juhatusel puudub juhatuse liikme tasu. Samuti ei ole ühelegi juhatuse liikmele 2022. aasta jooksul osutatud erisoodustusi.

PÄRNU LINNA RAEKOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.