Rohkema info nägemiseks:

JÕHVI KRISTLIK KOGUDUS UUS PÕLVKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 644; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕHVI KRISTLIK KOGUDUS kohta arvamuslugu!"

JÕHVI KRISTLIK KOGUDUS UUS PÕLVKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 644 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.a a oli Jõhvi Kristliku Koguduse „Uus Põlvkond” põhiliseks tegevuseks regulaarsete iganädalaste jumalateenistuste läbiviimine.

Koguduse jumalateenistused viiakse läbi vene keeles ning toimuvad igal pühapäeval aadressil Sopma 36, Jõhvi linn. Peale regulaarsete jumalateenistuste korraldati erinevaid seminare, piibliõppe tunde jne. Lastele toimusid samuti regulaarsed pühapäevakooli tunnid igal nädalal, pühapäevase jumalateenistusega paralleelselt.

Koguduses on palju vabatahtlikke, kes abistavad sotsiaaltööga, kui ka laste pühapäevakooli läbiviimistega, muusikalise osaga koguduses, koguduse koristamisega ning muude igapäevaste töödega.

Kogudus jätkas sotsiaalse ettevõtlusega ehk rehabilitatsiooniga alko- ja narkosõltuvuses inimestega ning seoses rehabilitatsiooniga laekus ka tulu majandustegevusest. Kogudus teeb koostööd EELK diakoonia- ja ühiskonnatöö sihtasutusega.

Majandusaasta tulu moodustus annetuste, toetuste, vabatahtlike korjanduste ja kaubandusliku tegevuse arvelt ning lepingu täitmisest.

Majandusaasta jooksul olid tööjõukulud koos maksudea kokku 46710,- eurot, seisuga 31.12.2022 oli koguduses tööl 3 töötajat,sh pastor.

Majandusaasta jooksul ei ole makstud juhatuse liikmetele tasu.

Vadim Jerjomenko

Juhatuse liige

JÕHVI KRISTLIK KOGUDUS UUS PÕLVKOND MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.