Rohkema info nägemiseks:

EESTI BAHA'I KOGUDUSTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 345; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI BAHA'I KOGUDUSTE kohta arvamuslugu!"

EESTI BAHA'I KOGUDUSTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 345 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Baha’i Koguduste Liidu juhtorgan Eesti Baha’ide Rahvuslik Vaimne Raad (edaspidi: Rahvuslik Raad) viis 23. aprillil 2022 läbi iga-aastase rahvusliku rae valimised, mille käigus valisid delegaadid (kokku 2 erinevast valimispiirkonnast) kuni järgmiste valimisteni Rahvusliku Rae 9-liikmelise koosseisu.

Administratiivsel aastal 2022. a aprill – 2023. a aprill pidas Rahvuslik Vaimne Raad 7 korralist koosolekut ja 3 ühist koosolekut koos Nõunik

Mehdi Rezvaniga.

Rahvusliku Vaimse Rae koosolekud toimusaid Tallinnas ja Tartus.

Eelmisel aastal alustas Rahvuslik Raad veebiplatvormi arendamist, mille kaudu saab eestikeelne baha’i kirjandus kättesaadavaks baha’i kogudusele ja laiemale üldsusele. Osa kirjandust, mida ei ole korrigeeritud, kuid mille tõlge on hea, tehakse kättesaadavaks ainult baha’i kogudusele; samas kui kvaliteetse tõlkega muu kirjandus, mis ei ole muudel põhjustel avaldamiseks valmis, tehakse ka laiemale avalikkusele kättesaadavaks. See veebiplatvorm on ühendatud www.bahai.ee veebilehega. Oleme teinud suuri edusamme ja jõudnud protsessi viimases etapis ning ootame selle materjali kättesaadavaks tegemist.

Sellel aastal saime Tallinnas ühe koguduse liikme 1. raamatu õpiringist, ja Tartus saime pärast seal aset leidnud konverentsi samuti ühe koguduse liikme.

Sel aastal tehti kiireloomulisi remonditöid, peamiselt treppide ja kivide parandamine tagahoovis ning mõned santehnilised tööd.

Koguduste Liidu üldised tegevused 2022. aastal olid järgmised: - vaimse, kasvatusliku ja humanitaarse suunitlusega koosolekute ja ürituste korraldamine; - täiskasvanute koolituse ning laste ja noorte tegevuste edendamine; - baha'i usu alase kirjanduse levitamine; - Eesti koguduste töö koordineerimine; - koguduste tegevuste kohta informatsiooni levitamine; - koostöö teiste valitsusväliste organisatsioonidega, mille eesmärgid on kooskõlas koguduste liidu omadega.

Koguduste Liidu kinnistud

Koguduste Liidule kuulusid seisuga 31.12.2022 järgmised kinnistud, mille hooldamine ja ülalpidamine on Rahvusliku Rae ülesandeks: - kinnistu aadressil Loode 6 Tallinnas, kus asub rahvuslik baha'i keskus; - kinnistu Raasikul, Peningi külas.

EESTI BAHA'I KOGUDUSTE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.