Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU HARJU-MADISE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 204; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU HARJU-MADISE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 204 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal oli EELK Harju-Madise koguduses annetajaliikmeid 194, täieõiguslikke liikmeid 177 (maksid liikmemaksu ja võtsid osa armulauasakramendist).

Koguduses peeti regulaarselt vastavalt eriolukorra tingimustele jumalateenistusi ja palvusi ning korraldati ristimisi, leeriõpetust ja matusetalitusi.

Suvisel hooajal toimus kirikus tagasihoidlikult „Teeliste kirikud“. Kohaldati mitmeid ettevaatusabinõusid (näomaskid, desovahendid jne).

Koguduse sissetulekud moodustusid liikmeannetustest, liikmete sihtotstarbelistest annetustest ning muudest annetustest ja toetustest.

Kogudus kuulub tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühenduste nimekirja.

Koguduse vaimulik teenimine toimus EELK Konsistooriumiga sõlmitud teenistuslepingu alusel, preester Reet Eru töö tasustamise osaluseks tasuti Konsistooriumile igakuiselt arve alusel osamakse õpetaja brutopalga kuludeks. Preester oli aruande lisas märgitud töötajaks, tema töötasu osamaksed on kajastatud palgakuluna.

2023. aastal jätkatakse tegevust samadel alustel.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU HARJU-MADISE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.