Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PALAMUSE PÜHA BARTHOLOMEUSE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 369; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PALAMUSE PÜHA BARTHOLOMEUSE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 369 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

(cid:127) Sõpruskogudused: Koguduse nimi: Ikaalise kogudus Riigi nimi: Soome Koguduse nimi: Gardingi kogudus Riigi nimi: Saksamaa Koguduse nimi: Kaarina kogudus Riigi nimi: Soome (cid:127) Koostöö sõpruskogudustega: Koguduse juhatuse liikmed külastasid sõpruskogudust Ikaalistes. Kogudust külastas Paunvere Suurel

Väljanäitusel suur rühm Ikaaliste kogudusest: kirikus toimus Ikaaliste meeskoori kontsert, Ikaaliste koguduse liikmed küpsetasid pannkooke, mille tulu läks koguduse toetuseks. Samal nädalavahetusel külastas kogudust ka rühm Kaarina koguduse liikmeid eesotsas õpetaja Ville

Niittysega. Õpetaja osales külaliste õhtusöögil Tartus, kus vastas külaliste küsimustele Palamuse koguduse kohta. Kaarina rühm osales pühapäevasel jumalateenistusel.

(cid:127) Koostöö teiste konfessioonidega: Puuduvad ametlikud suhted teiste konfessioonidega. Kasvatan kirikulisi oikumeenia vaimus.

(cid:127) Koostöö praostkonna ja teiste kogudustega: Kuna olen kahe naaberkoguduse - Palamuse ja Laiuse - hooldajaõpetaja, siis on tihenenud koostöö koguduste vahel. Kuna Laiuse kogudus otsustas vähendada mu töökoormust (makseraskuste tõttu), siis ühendasin koguduste piibliringid: kummaski koguduses toimub piibliring kaks korda kuus, kusjuures osalejaid on alati mõlemast kogudusest.

(cid:127) Koostöö teiste organisatsioonidega: Ühised liikmed Palamuse Lions-klubiga.

(cid:127) Koostöö kristliku ja ilmaliku meediaga: Ajaleht Vooremaa on valmis avaldama koguduse teateid.

(cid:127) Hinnang aasta tegevusele (cid:127) Suuremad tööd, tähtpäevad, sündmused, külalised: Tore oli, et kirik oli populaarne külastusobjekt nii teeliste kirikute perioodil kui ka

Paunvere Suurel Väljanäitusel - viimasel eriti päeva teisel poolel alanud paduvihma tõttu. Olid toredad kontserdid, mis tõmbasid ka publikut kirikusse. Surnuaiapühal oli surnuaias palju inimesi, kes said jumalateenistusest osa võimendi abil, ehkki päris jutluseplatsil oli inimesi kümmekond. Tore oli pärast koroonapiiranguid taas võtta vastu külalisi sõpruskogudustest. Kurvastas koguduse sattumine võlgadesse.

(cid:127) Tähelepanekud, probleemid ja ettepanekud koguduse, praostkonna, kiriku ja kogu ühiskonna kohta: Palamuse rahvas armastab oma kirikut, mida on näha kontsertidel. Kogudus on väike, aga me käime koos oma väikese hulgaga ja püüame kihelkonna rahva eluolu mõjustada oma eestpalvetega ning kristliku hoiakuga, nii hästi või halvasti, kui see ka välja kukub.

(cid:127) Hinnang aruandeaastale: Kurvastab rahva vähene huvi jumalateenistuste ja piibliringi vastu. Täidan oma ülesandeid, kuivõrd jaksan oma põhitöö kõrval Tartu Hooldekodus. Kuni suveni oli igal pühapäeval vähemalt kaks jumalateeiistust ja ühel pühapäeval kuus lausa kolm. Kui

Laiuse kogudus mu töökoormust vähendas (juulis ja augustis kord kuus, edaspidi kaks korda kuus), sain jumalateenistused paigutada nii, et kolmel pühapäeval kuus on kaks jumalateenistust, ülejäänud ühel või kahel pühapäeval üks. Oli lootus leida kogudusele õpetaja, kes oleks saanud pühendada kogudusele rohkem aega ja energiat (cid:127) Jätkame Jumala abiga.

(cid:127) Koguduse jumalateenistused toimuvad igal pühapäeval

Õpetaja :

Urmas Oras

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PALAMUSE PÜHA BARTHOLOMEUSE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.