Rohkema info nägemiseks:

SEIKLUSKLUBI XDREAM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1104; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SEIKLUSKLUBI XDREAM MTÜ kohta arvamuslugu!"

SEIKLUSKLUBI XDREAM MTÜ hetkeolukord

Juba 1104 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Seiklusklubi Xdream (edaspidi Klubi) on moodustatud ja põhikiri kinnitatud 12. oktoobril 2004. aastal asutajaliikmete poolt. Klubi on kantud mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse ning tulumaksusoodustustega mittetulundusühingute nimekirja.

Klubi tegutseb avalikes huvides ja Klubi heategevuslikuks põhieesmärgiks on seiklusspordi arendamine Eestis. Põhieesmärk jaguneb kolmeks alameesmärgiks, milleks on: luua Eesti elanikele võimalused seiklusspordi harrastamiseks võistluste korraldamise kaudu; propageerida tervise- ja harrastussporti Eesti elanike hulgas teadvustus- ja reklaamikampaaniate läbiviimise kaudu ja; arendada Eesti seiklussportlaste spordimeisterlikkust treening- ja võistlusvõimaluste loomise kaudu.

2022. aasta tähelepanuväärsemad tegemised ja õnnestumised olid:

Klubi korraldas viis suuremat võistlust: · Talvise seiklusspordivõistluse Icebug Winter Xdream · Seiklusspordisarja Ace Xdream, kolm osavõistlust · Sügisene rattaseiklus Vaude Bike Xdream

Klubil on selgelt raskusi, sest osalejate arvud võistlustel on järsult kukkunud ja ei ole ligilähedased enne Covidi aega toimunud võistlustega.

Seiklusspordisarja nimesponsorina jätkas ACE Logistics Estonia AS.

Lisaks tegi Klubi koostööd SYS Print OÜ, Warren Safety, Matkasport OÜ, jt.

Klubi jätkab 2023. aastal seiklusspordi tutvustamist ja propageerimist, eesmärgiga korraldada kvaliteetseid seiklusvõistlusi ja meelitada ala juurde uusi harrastajaid.

Seiklusklubi põhikirjale vastavalt on Klubi kõrgemaks juhtorganiks üldkoosolek. Üldkoosolek kinnitab ka majandusaasta aruande. Klubi tööst võtavad osa Klubi liikmed. Kõik korraldatavad seiklusspordi võistlused on avatud kõigile soovijatele.

Finantsmajanduslikku tegevust korraldab Klubi juhatus. Juhatus jätkab 2023 aastal kolmeliikmelisena. Klubil on 1 palgaline töötaja (tegevjuht).

Klubi tulud koosnevad: · Liikmemaksudest · Stardimaksudest · Riigi ja kohalike omavalitsuste toetustest · Sponsorite toetustest · Intressituludest

Klubi kulud koosnevad: · Võistluste korralduskuludest · Võistluste osavõtukuludest · Muudest põhitegevuse kuludest · Palgakulust · Üld- ja administratiivkuludest · Pangakulust 2023. aastal on Klubil plaanis jätkata seiklusspordi tutvustamist ja arendamist Eestis. Seiklusspordi kättesaadavuse suurendamiseks on Seiklusklubil

Xdream plaanis jätkata 3 raskusastmega radade formaadis.

SEIKLUSKLUBI XDREAM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.