Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVAMAA VAEGNÄGIJATE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕGEVAMAA VAEGNÄGIJATE ÜHING kohta arvamuslugu!"

JÕGEVAMAA VAEGNÄGIJATE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Jõgevamaa Vaegnägijate Ühing 2022 tegevusaruanne

Jõgevamaa Vaegnägijate Ühing MTÜ loodi 2005 a. ja seisuga 01.01.2023 kuulub ühingusse 20 liiget. Ühisürituste korraldamine on vajalik ning nendest osavõtt annab vaegnägijatele võimaluse rohkem teadmisi saada ja aktiivsemalt osaleda igapäevases ning ühiskondlikus elus.

Eesmärgiks on tõsta Ühingu liikmete teadlikkust võrdsete võimaluste loomisest ühiskonnas ning õigustest ja ka kohustustest ühiskonna liikmetena. Jagada informatsiooni isiklike abivahendite ning teabe kättesaadavuse kohta.

Kaasata ühingu tegevusse ka nende perekonnaliikmed. Sotsialiseerumine on väljakutse, millega nägemispuudega oma igapäevaelus kokku puutuvad seega on oluline nende sujuvamaks kaasamiseks kogukonnaellu viia läbi seminare ja teabepäevi, mis on suunatud nägemispuudega inimestele ja nende pereliikmetele.

Arendada koostööd Jõgevamaa PIK-iga, LEPÜ-ga, KOV-ga ja teiste ühingutega lähtudes Koja arengukavast ja tegevussuundadest ning võttes aluseks Ühingu põhikirja ning arengukava.

Ühingu tegevus põhineb Eesti Vabariigi Invapoliitika Üldkontseptsioonile "Puuetega Inimeste Võrdsete Võimaluste Loomise Standardreeglid": r-1 teadlikkuse tõstmine, r-3 rehabilitatsioon, r-4 toetavad teenused, r-5 õigus liikumisvõimalustele, informatsiooni ja side kättesaadavusele, r-10 õigus kultuurile, r-11 õigus vabaaja veetmisele ja spordile, r-18 puuetega inimeste organisatsioonid.

Jaanuar – aprill 2022. a aruannete koostamine ja esitamine ja tegevuste planeerimine ja ettevalmistus

Aprill - üldkoosolek-teabepäev. Toetavad teenused ja rehabilitatsiooni võimalused. Vaimse tervise koolitus “ "KUIDAS TUNDA ENNAST HÄSTI

VANEMAS EAS NING OLLA HEA MÄLUGA " psühholoog, ANNELI SALK

Mai juuni - majandusaruande kinnitamine.

September oktoober – diabeetikute ja vaegnägijate ühine infopäev B.Alveri Muuseumis, Rahvusvahelise valge kepi päeva tähistamine.

Vaegnägijate ja nende toetajate nõustamine

Anne Veiram juhatuse liige

Jõgevamaa Vaegnägijate Ühing

JÕGEVAMAA VAEGNÄGIJATE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.