Rohkema info nägemiseks:

HALASTUSE MISJONÄRIDE ORDU KLOOSTER TALLINNAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 360; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HALASTUSE MISJONÄRIDE ORDU kohta arvamuslugu!"

HALASTUSE MISJONÄRIDE ORDU KLOOSTER TALLINNAS MTÜ hetkeolukord

Juba 360 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Halastuse Misjonäride Ordu on asutatud 1950.aastal Calcuttas Indias ema Teresa poolt. Eestis on ordu tegutsenud alates 12.märtsist 1999.

Esimene Harju Maakohtu registrikanne on tehtud 18.jaan.2005.

Ordu tegutseb oma konstitutsiooni alusel. Kloostris tegutsevad nunnad vabatahtlikkuse alusel erinevatest maailma riikidest (ema Teresa nunnad). Ordu Konstitutsiooni alusel koguduse liikmetele (nunnadele) töö eest palka ei maksta, nad elavad täielikus askeetluses, ilma isikliku vara ja sissetulekuta.

Usuliste rituaalide kõrval on kloostri põhitegevuseks kodututele, alkohoolikutele ja narkomaanidele varjupaiga pakkumine koos toitlustamise ja vajamineva hooldamisega. Samuti peab klooster supikööki vaestele ja abistab proviandiga (mitte rahaga) vaeseid peresid.

Tegevust finantseerib põhiliselt ülemaailmne Halastuse Misjonäride Ordu (Missionarie Della Carita). Vähemal määral saadakse raha ka kohalikest annetustest.

HALASTUSE MISJONÄRIDE ORDU KLOOSTER TALLINNAS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.