Rohkema info nägemiseks:

EESTI ÜHISKONNAÕPETAJATE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 152; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ÜHISKONNAÕPETAJATE SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI ÜHISKONNAÕPETAJATE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Ühiskonnaõpetajate Selts jätkas 2022. aastal Covid19 tõttu juurdunud suhtlust Internetis ja veebikoosolekutena, kuid koostöös teiste partnerorganisatsioonidega viidi läbi ka reaalseid üritusi, millesl osalesid ühiskonnaõpetuse õpetajad ja õpilased.

EÜÕS liikmed osalesid teiste partnerite projektides ekspertidena.

Eesti Ühiskonnaõpetajate Seltsi 16.06.2021 veebikoosolekul tutvustas haridusprojekti “Eluks valmis" projektijuht Eva Maria Hanson loodava eluks vajalikke praktilisi oskusi ja teadmisi käsitlevat interaktiivset veebiõpikut ning kutsus EÜÕS liikmeid seda materjali piloteerima. Materjali piloteeriti 2022. aastal meie liikme poolt.

EÜÕS liikmed olid 2022. aastal kaasatud MTÜ Eluliin projekti, millega töötati välja perevägivalla alase teadlikkuse tõstmise materjalid. Materjalid koosnevad kolmest lühianimatsioonist (nii eesti kui vene keeles) ning metoodilisest soovitusest nende kasutamiseks õppetöös. Välja töötatud õppematerjal "Sõnaväega perevägivalla vastu" on avaldatud e-koolikotis https://e-koolikott.ee/et/oppematerjal/32553-Sonavaega-perevagivalla-vastu.

EÜÕS liige tutvustas mitmete õppainete õpetajatele 2022. aasta teisel poolel valminud materjali.

Eesti Ühiskonnaõpetajate Seltsi liikmed liitusid 2021. aastal õpilasi kaasates Põhjamaade Ministrite Nõukogu rahastatud rahvusvahelises projektis, mille sisuks oli harjutuskohtu formaadis keskkonnateemaline väitlus. Kuna projektis osalesid 15-17 aastased õpilased erinevatest riikidest, sh Venemaalt, siis otsustas Põhjamaade Ministrite Nõukogu projekti peatada. Eesti õpilastega jõudis EÜÕS liikmed siiski läbi viia mõned veebipõhised ja reaalelu harjutuskoosolekud.

21.04.2022

EÜÕS-i palvel korraldasid Välisministeerium, Kaitseministeerium ja Kaitsepolitseiamet ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetajatele

Välisministeeriumi ruumes päevakajalise seminari "Mida teevad Eesti riik, Euroopa Liit ja NATO meie kaitseks?" 15.06.2022

Toimus EÜÕS üldkoosolek, millel arutati läbi ja anti hinnang seltsi 2021. aasta tegevus- ja majandusaasta aruanne, kõneldi 2022. aasta jooksul juba tehtust ja kavandati aasta teise poole üritusi, uuendati seltsi juhatust.

Pandeemiajärgselt otsustati jätkata varasemat joont, ning korraldada aastas kaks ülemaalist õppeüritust ühiskonnaõpetuse õpetajatele.

17.11.2022

Kaitseministeerium, Kaitsepolitseiamet, Välisministeerium ja Haridus- ja Teadusministeerium korraldasid omal algatusel jätkuna 21.04.

seminarile õpetajatele veel ühe infopäeva, kus lisaks päevakajalistele ettekannetele tutvustasid oma ala spetsialistid õppematerjale, mida õpetajad saavad tundides kasutada.

10.12.2022

Tallinnas Eesti Pedagoogika Arhiivmuuseumis (EPAM) toimunud väljapaistava USA-s töötanud eesti päritolu pedagoogikateadlase Hilda Taba 120. sünniaastapäevale pühendatud konverentsil, mille korraldasid EMTA, DKG Eesti organisatsioon ja EPAM, esinesid ettekannetega kolm

EÜÕS liiget.

(cid:127) EÜÕS liige Sulev Valdmaa koostas Integratsiooni Sihtasutuse tellimusel 2022. aasta lõpul uusimmigrantidele mõeldud Eesti-teemalise viktoriini esimese osa.

Oma Facebook'i konto kaudu edastas/vahendas EÜÕS teiste organisatsioonide teavet ja üleskutseid:

Euroopa Nõukogu uuringut https://www.coe.int/.../human.../edc-hre-charter-review

EuroClio platvormi https://padlet.com/EuroClio_Secretariat/13ck4n4khw4voyxq...

Edumuse üleskutset kaugõppekursuse väljatöötamiseks https://www.facebook.com/edumus.org/posts/1170868600426131

EESTI ÜHISKONNAÕPETAJATE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.