Rohkema info nägemiseks:

VÕRKPALLIKLUBI TERVIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 224; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕRKPALLIKLUBI TERVIS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕRKPALLIKLUBI TERVIS MTÜ hetkeolukord

Juba 224 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Võrkpalliklubi Tervis on mittetulundusühing mis on registreeritud Pärnu Maakohtu registriosakonnas 22. aprillil 2005. aastal. Klubieesmärgiks on populariseerida võrkpalli ja sporditegevust ning elavdada klubilist liikumist. Võrkpalliklubis Tervis oli seisuga 31.detsember 202 a. 12 liiget.

Majandustegevuse ülevaade

Klubi põhitegevus on võrkpallitreeningute ja võistluste korraldamine. Alates 6. juunist 2006 a. kuulub klubi MTÜ Pärnumaa Spordiliitu.

Võrkpalliklubi Tervis ei ole kantud tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

Alates 2019 aasta sügisest kuulub klubi tegevusse ainult naiskond enda liikmetega.

Muud valdkonnad (cid:127) Töötajad ja juhtkond 2020. aastal MTÜ-l Võrkpalliklubi Tervis palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatusele 2021. aastal tasusid ei makstud.

MTÜ Võrkpalliklubi Tervis juhatus on kolmeliikmeline. Juhatus jätkab samas koosseisus.

VÕRKPALLIKLUBI TERVIS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.