Rohkema info nägemiseks:

ANTSLA VALLA NOORTE HEAKS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 143; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ANTSLA VALLA NOORTE kohta arvamuslugu!"

ANTSLA VALLA NOORTE HEAKS MTÜ hetkeolukord

Juba 143 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Noorteklubi on esmakordselt äriregistrisse kantud 2005. aastal. Kuid alles viimastel aastatel on noorteklubi tegevus muutunud märgatavamaks. Mõned aastat tagasi, augustis avati endises Urvaste vallas (praeguses Antsla vallas) esimesed noorteklubi ruumid. Noorteklubi tegutseb Kuldres, endise vallamaja keldrikorrusel, kus noortel on võimalik mängida erinevaid lauamänge (piljard, lauatennis, lauajalgpall jms), surfata internetis, lugeda raamatuid ning tegeleda muude huvi pakkuvate tegevustega.

Noortekeskuses toimuvad ka huviringid. Näiteks kokandusring ja käsitööring. Huvi noorteklubi vastu on suur ning külastatavus on maakoha kohta suhteliselt suur. Aasta jooksul (1. jaanuar 2022- 31.detsember,2022) on noorteklubit külastatud umbes 2000 korda, külastajateks on nii poisid ka tüdrukud, erinevates vanustes. Noorteklubi sihtgrupiks on eelkõige endise Urvaste valla noored vanuses 7-26 kuid seoses valdade liitmisega on sihtgrupiks ka Antsla poolelt tulenevad noored. Samuti võtavad noorteklubi tegevustest osa nooremadki lapsed ning vanemad valla kodanikud (lapsevanemad, vanavanemad, õed, vennad, külalised jne). Samuti on tegevustest osa võtnud ka lähipiirkonna noored ja täiskasvanud.

Noorteklubi peamiseks eesmärgiks on lähendada kõiki valla noori, suunata neid tegemaks õigeid valikuid, samuti arendada noorte võimeid ja oskusi. Kaasata noori valla tegevustesse ja selle arendamisse ning oma koduvalla otsustes kaasa rääkimisse. Aasta jooksul on osaletud erinevates ettevõtmistes, näiteks osaleti

Võrumaa noote Suvepäevadel, Uue-Antsla jõululaadal ning Antsla valla noorte tunnustusüritusel ja jne. Lisaks osaleti erinevates väljasõitudes. Peale valdade liitmist ei tegutse enam Urvaste valla Noorteaktiiv, kuid noorteaktiivi liikmed on liitunud Antsla valla Noortevolikoguga ning tegevus toimub seal organisatsioonis edasi.

Läbi erinevate tegevuste on endise Urvaste valla noored muutunud aktiivsemateks ja julgemateks. On noori, kes aitavad üritusi korraldada, kuid on ka neid noori, kes korraldavad iseseisvalt üritusi. Nüüdeks on valdade liitmise tulemusel ka noored muutunud ühtsemaks ja tegutsetakse rohkem ühiselt. Noorteklubi on endale soetanud ka märgimasina ja sellega pakume töötoa teenust.

ANTSLA VALLA NOORTE HEAKS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.