Rohkema info nägemiseks:

ROBOOTIKA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on aidata teil maailma robootikast ja sellega seotud tegevustest rohkem teada saada. Pakume koolitusi, seminare, koolikülastusi, uurimisprojekte ja palju muud!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ettevõtte meeskond koosneb pühendunud ja kirglikest õpetajatest, kelle eesmärgiks on innustada ning juhendada robootikahuvilisi nende teekonnal hariduse, innovatsiooni ja praktiliste rakenduste maailmas.

Robootika MTÜ on pühendunud robootikahuviliste harimisele, innovatsiooni edendamisele ja robootika praktiliste rakenduste uurimisele. Oleme uhked selle üle, et oleme üks juhtivaid organisatsioone, mis aitab inimestel robootikamaailma sügavamalt mõista ja selles osaleda.

Pakume erinevaid koolitusi ja seminare, mis katab kõike algtasemest kuni edasijõudnute tasemeni. Kas olete algaja, kes soovib õppida robootika aluseid või arendaja, kes soovib oma programmeerimisoskusi täiustada? Meil on õige koolitus teile.

Robootika ei piirdu ainult teooriaga - me ehitame ka robotid reaalselt ellu. Alustades lihtsatest prototüüpidest kuni keerukamate autonoomsete robotiteni, aitame teil luua oma robotite unistused.

Robootika saab tõeliselt põnevaks, kui saate seda praktikas proovida. Korraldame robootikavõistlusi, seminare ja kogukonnaprojekte, et pakkuda teile võimalusi oma oskusi ja teadmisi rakendada.

Miks valida Robootika MTÜ:

  • Koolitus: Meie meeskond koosneb kogenud robootika ekspertidest, kes juhendavad teid läbi teekonna.
  • Mitmekülgne kogemus: Olgu teie eesmärk robootika haridus, innovatsioon või praktiline rakendamine, meil on midagi pakkuda igale robootikahuvilisele.
  • Kogukonna kaasamine: Oleme pühendunud noorte ja kogukonna kaasamisele ning aitame luua järgmise põlvkonna robootikahuvilisi.

Kui soovite astuda sammu robootikamaailma, võtke meiega ühendust ja avastage, kuidas saame teid aidata oma eesmärkideni jõudmisel. Oleme alati valmis teie küsimustele vastama ja teiega koostööd tegema.

Võta meiega ühendust juba täna ja avasta robootika maailm!

kontakt

ROBOOTIKA MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria Lutsar

MTÜ Robootika on alati väga sõbralik ja abivalmis. Kohalikel üritustel ja koolitusprogrammidel osaledes õppisin ma palju uut ja huvitavat.

- Jaanika T.

Robootika meeskond on tohutult inspiratsiooniline ja motiveeriv. Olen osalenud mitmel koolitusel nende meeskonna abil ja olen alati väga rahul!

- Ahto P.

Viimastel aastatel on MTÜ Robootika olnud suurepärane koostööpartner. Olles nende toetaja olen näinud, kuidas te teete oma tööd väga hästi ja motiveerivalt.

ROBOOTIKA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Robootika on organisatsioon, mis on pühendunud robootika huvihariduse arendamisele koolides. See tähendab, et nad tegelevad mitte ainult robootika õpetamisega, vaid ka selle propageerimisega, et innustada rohkem õpilasi selle valdkonnaga liituma. MTÜ Robootika missiooniks on muuta robootika huvitavaks ja ligipääsetavaks kõigile õpilastele, olenemata nende vanusest või taustast. Nad usuvad, et robootika on suurepärane vahend, mis aitab õpilastel arendada oma loogilist mõtlemist, probleemide lahendamise oskusi ja loovust. Üks MTÜ Robootika peamisi tegevusi on robootika hariduse

Dropdown

kõik artiklid

Õpetamine robootika abil- õpetajate kogemused ja tulevikusuunad

Robootika on muutunud haridusmaailmas üha olulisemaks, aidates õpilastel arendada probleemilahendusoskusi, loogilist mõtlemist ja loovust. Selle kasvava trendi
ssb.ee
Robootika on muutunud haridusmaailmas üha olulisemaks, aidates õpilastel arendada probleemilahendusoskusi, loogilist mõtlemist ja loovust. Selle kasvava trendi taga seisavad aga mitte ainult õpilased, vaid ka kirglikud õpetajad, kes on valmis viima tehnoloogia ja robootika klassiruumi. Selles artiklis uurime õpetajate kogemusi, väljakutseid ja tulevikusuundi, kui tegemist on robootika õpetamisega. Õpetajad, kes on otsustanud robootikat oma õppetöösse integreerida, jagavad tavaliselt rikkalikke kogemusi. Nad räägivad sellest, kuidas õpilased muutuvad entusiastlikumaks õppimise suhtes, kui nad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.