Rohkema info nägemiseks:

HUGO LEPNURME MUUSIKAÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 184; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HUGO LEPNURME MUUSIKAÜHING kohta arvamuslugu!"

HUGO LEPNURME MUUSIKAÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Hugo Lepnurme Muusikaühing oli 2023. aastal traditsioonilise, juba XVII korda toimuva Juuru Orelisuve korraldajaks, see toimus 29.06-9.07.

2023 ja sisaldas nelja kontserti: 29.06 kell 20.00 Juuru Mihkli kirik - „Klassika Hollandi moodi“ Peter Ouwerkerk (orel, Holland); 4.07 kell 20.00 Juuru pastoraadis – „Kui kustund on ehavalgus“ vanamuusikaansambel LaBande; 7.07 kell 22.00 Juuru Mihkli kirik – Öökontsert „Ma kuulen öösel“ ansambel „Lonitseera“; 9.07 kell 17.00 Juuru Mihkli kirik – „Rahumandala“ Külli Erikson (orel, Kadrina).

Juhatuse liige Elke Unt on 2023 aastal osalenud mitmetel kirikumuusikaalastel seminaridel ja mänginud orelikontserte Tallinnas, Tartus,

Stockholmis ja Gotlandi saarel. Samuti on elavdatud ühingu kontakte Pöhjamaade kirikumuusikutega, et olla kursis kirkumuusika alaste suundadega. Ühing on osalenud Visby toomkiriku muusikalises koostöös ja viiuldaja Saimi Kortelainen on käinud osalemas kolmekuningapäeva ja ülestõusmispühade kontsertidel.

Kulutused on olnud seotud reisikuludega, palka makstud ei ole.

HUGO LEPNURME MUUSIKAÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.