Rohkema info nägemiseks:

HARKU VALD, TABASALU ALEVIK, KLOOGA MNT 2A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 392; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HARKU VALD, TABASALU kohta arvamuslugu!"

HARKU VALD, TABASALU ALEVIK, KLOOGA MNT 2A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 392 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

KÜ Klooga mnt 2a asutati 2005. aasta aprillis, registreeriti 2005. aasta mais.

Korteriühistu eesmärkideks on: (cid:127) ühiseks tarbimiseks vajaliku vee, elektrienergia, gaasi ja muude elamumajandusteenuste osutamine või vahendamine; (cid:127) Klooga mnt 2a elamu ja muude rajatiste juurde kuuluvate vajalike tehnovõrkude haldamine ja majandamine; (cid:127) ühistu liikmete ühiste huvide esindamine suhtluses kohaliku omavalitsuse, korteriühistule toodete ja teenuste tarnijatega ning kolmandate isikutega.

Korteriühistul on 8 liiget. Ühistu tegevust juhib kaheliikmeline juhatus. Juhatuse liikmed KÜ-lt Klooga mnt 2a tasu ei saa. Aruandeaastal KÜ-s

Klooga mnt 2a töötajaid ei olnud.

Majandustegevuse ülevaade

Juhatuse põhilisteks eesmärkideks olid majandusaastal järgmised tööd: (cid:127) tagada korterelamu normaalseks toimimiseks vajalike tööde teostus; (cid:127) jätkata lepinguid oluliste teenuste/kaupade ostuks; (cid:127) kontrollida koostööpartnerite poolt osutatud teenuste, tehtud tööde kvaliteeti ning tähtaegsust.

Aruandeaastal suuremaid töid ega parendusi ei teostatud.

2023. aastal tuleb juhatusel jätkuvalt tegeleda ostetavate teenuste ja kaupade kvaliteedi jälgimise ja võimalusel parandamisega ning ühistu üldkoosolekul otsustatud investeeringute juhtimisega. Kogu vajalik hooldusteenus on jätkuvalt plaanis sisse osta professionaalsetelt teenusepakkujatelt, üldise tehnosüsteemide funktsioneerimise jälgimise eest jäävad vastutama juhatuse liikmed.

HARKU VALD, TABASALU ALEVIK, KLOOGA MNT 2A KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.