Rohkema info nägemiseks:

VÕRU VERI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 178; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕRU VERI MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕRU VERI MTÜ hetkeolukord

Juba 178 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Võru Veri asutati 14. septembril 2005. aastal Võru linnas. Ühingu tegevuse eesmärgiks on üldise elujärje ning elukeskkonna parandamisega seotud mittetulundusliku tegevuse korraldamine. Oma eesmärkide saavutamiseks ühing: (cid:127) korraldab heategevuslikke tuluõhtuid; (cid:127) korraldab heategevusüritusi; (cid:127) korraldab mittelitsenseeritud koolitusi; (cid:127) korraldab mittetulunduslikke reklaamikampaaniaid.

2005-2008. aastal ühingul aktiivne tegevus puudus. Töötati välja pikaajalisi tegevussüsteeme ja tulevaste perioodide arengukava.

2009. aastal valmistati ette heategevusliku kontserdi korraldamist Võru vanima ukse, Võru Katariina kiriku ukse, restaureerimise tarbeks raha kogumiseks. Eesmärk oli anda võimalus osaleda kõigil soovijatel läbi kontserdil osalemise ukse restaureerimisse panustamisel. Selle ürituse ettevalmistamiseks peeti läbirääkimisi, sõlmiti lepinguid ja esitati 2 taotlust Kultuurikapitalile toetuse saamiseks. Kuna toetust ei saadud, siis lükkus heategevuskontserdi toimumine edasi. MTÜ otsib jätkuvalt võimalusi heategevuslikuks tegutsemiseks Võru vanima ukse restaureerimise finantseerimiseks.

Lisaks osaleti Võru koolimissi ja misteri heategevusürituse korraldamisel. Eesmärk oli tõsta noorte motivatsiooni neile huvipakkuva mittetulundusliku ürituse korraldamise läbi, investeerides seeläbi ettevõtlikkust ja sellealast kogemust nende tulevastesse tegemistesse. Üritus sai laialdase osavõtu osaliseks ja läks igati korda. MTÜ Võru Veri esindaja osales ka žürii töös.

2010-2011. aastal ühingul aktiivne tegevus puudus.

2012 aastal alustati rahaliste vahendite leidmise ja ettevalmistustöödega ennetustöö projektile „Võrumaa lapsed õpivad ujuma“. Sõlmiti koostöökokkulepped kaasfinantseerijatega, peeti läbirääkimisi koostööpartneritega (koolid, ujumiskeskus, ujumistreener). Esitati taotlus projektikonkursil osalemiseks. Projekti eesmärk on võimaldada Võrumaa lastele ujumisõpetust ja teha teavitustööd uppumissurmade vältimiseks. Eesmärgi elluviimiseks tehakse koostööd Päästeameti, kohalike omavalitsuste, ministeeriumide, MTÜ-de ja ettevõtetega.

2013. aastal otsiti koostööpartnereid ja toetajaid heategevusliku kontserdi korraldamiseks teadaolevalt Võru vanima ukse, Võru Katariina kiriku ukse, restaureerimiseks raha kogumise eesmärgil. 2013. aastal täitus Katariina kirikul 220 aastat. Eesmärgi elluviimiseks teeb MTÜ koostööd kohalike elanike, kohalike omavalitsuste, Maavalitsuse, Kultuurkapitali, MTÜ-de, Sihtasutuste, asutuste- ja ettevõtetega.

2013. aastal teostas MTÜ Võru Veri Päästeameti poolt korraldatud projektikonkursi kaudu Võrumaal õnnetuste ennetamise projekti "Õpetame lapsed ujuma". Ennetusprojekt toimus aasta jooksul edukalt. Projektis osalesid Võrumaa üldhariduskoolide 2-3.klasside õpilased eesmärgiga õpetada lastele ujumist, et nad oskaksid pöörata läbi selle tähelepanu veeohutuse teemadele. Paljud lapsed on saanud tänu projektile oma esmase ujumisõppe ja veetunnetuse kogemuse. Kokku osales 16 Võrumaa kooli: Haanja Kool, Kääpa Põhikool, Pikakannu Kool, Meremäe

Kool, Misso Keskkool, Rõuge Põhikool, Sõmerpalu Kool, Osula Kool, Varstu Keskkool, Krabi Põhikool, Vastseliina Gümnaasium, Parksepa

Keskkool, Puiga Põhikool, Võru Kreutzwaldi Gümnaasium, Võru Kesklinna Kool ja Võru I Põhikool. Projekti kutsuti osalema Võrumaa koole, kes kasutavad ujumistundide läbiviimiseks meie kohalikku Väimela Tervisekeskust. Kokku sai teadmisi 292 algklassi õpilast. Ujumisõppe tunnid toimusid oktoobrist aasta lõpuni ja kõik koolid läbisid tunnid etteantud mahus. Koolide ja ujumistreeneri tagasiside projekti kohta on positiivne ja kõik nendivad ühiselt, et sellise õppe jätkumine on vajalik ning pikemas perspektiivis aitab ennetada veega seotud õnnetusi.

Projekti olid kaasatud koostööpartnerid ja kaasfinantseerijad. Projekti raames kanti transpordi, ujumistreeneri, trükise koostamise ja levitamise ning basseini kasutamise kulud. MTÜ Võru Veri teostas projekti juhtimise ja kirjutamise.

Lisaks ujumisõppe tundidele loodi infovoldik ohutu ujumise teemal. Veeohutustrükise tiraaž oli 20 000, millest 10 000 levitati Eesti Post vahendusel ja ülejäänud Võru Tarbijate Ühistu poodides.

2013 aastal lõpetati ujumisprojekt läbi loova tegevuse, mille käigus ujumisprojektis osalenud õpilased esitasid Võru Maksimarketis avaldatud näituse jaoks tööd teemal: „ohutu ujumine“. Näitusele toodi 11 kooli tööd.

MTÜ Võru Veri ujumisprojekt on saanud kajastust ka kohalikus meedias, mis omakorda suurendab elanike teadlikkust ohutust käitumisest veekogude ääres.

2014. aastal tegi MTÜ Võru Veri poolt 2009 ettevalmistatud heategevuskontserdi „Võru vanima ukse renoveerimiseks“ lavastaja ettepaneku

Kuningas Arthuri fondi juhile teha annetus Võru vanima ukse restaureerimiseks. Kuningas Arthuri fond otsustas toetada rahaliselt Võru Katariina kiriku tagaukse kordategemist. Koostöös EELK Võru Katariina kogudusega otsiti restauraatorit, küsiti hinnapakkumisi ja tehti ettevalmistusi ukse restaureerimiseks.

2014. aastal jätkati õnnetuste ennetamise projekti „ Õpetame lapsed ujuma“. Projektis osalesid 16 Võrumaa kooli, kokku 290 õpilast.

VÕRU VERI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.