Rohkema info nägemiseks:

Hasso Ploomipuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arhitektuuribürood, inseneribürood, projekteerimisfirmad, teede- ja sillaehitus, ehitus ja kinnisvara

VARANÕUNIK OÜ tegevusaruanne 2022

Varanõunik OÜ loodi 17.mail 2006. Ettevõtte põhitegevus on äri- ja kinnisvaraalane nõustamine ning kinnisvara ja selle arendamisega seotud tegevuste vahendamine. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 1 500 eurot. Aruandeaasta tulemiks kujunes 35 tuhande eurone kahjum. 2022. aastal oli OÜ-l Varanõunik keskmiselt 1 töötaja, kellele arvestati tasusid summas 7 708 eurot. Muud vajaminevad toimetused tegi juhatuse liige, kellele tasusid ei arvestatud. 2023. aastal on ettevõttel plaanis jätkata samadel tegevusaladel.

Dropdown

kõik artiklid

TEEEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

TeeEkspert OÜ loodi 26. veebruaril 2007. Esimesel tegevusaastal tegeleti peamiselt enese tutvustamisega klientidele ja tegevusstrateegia väljatöötamisega. Ettev
ssb.ee
TeeEkspert OÜ loodi 26. veebruaril 2007. Esimesel tegevusaastal tegeleti peamiselt enese tutvustamisega klientidele ja tegevusstrateegia väljatöötamisega. Ettevõtte põhitegevusalaks on ehituslik insener-tehniline nõustamine. Aruandeperioodil müügitulu puudus. 2022. aastal ei olnud ettevõttel ühtegi töötajat. Juhatuse liikmetele palka ei makstud. 2023. aastal on ettevõttel plaanis sõlmida pikaajalisi kokkuleppeid lepinguliste partneritega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.