Rohkema info nägemiseks:

TARTU VALLA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 228; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU VALLA SPORDIKLUBI kohta arvamuslugu!"

TARTU VALLA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 228 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tartu valla Spordiklubi (lühendatult Tartu valla SK) on Tabivere Rahvaspordiklubi õigusjärglane (nimi ja põhikiri on muudetud 29.09.2020). Tartu valla SK on asutatud 22.09.2005. aastal avalikes huvides tegutseva heategevusliku vabatahtliku ühendusena, mis on loodud Tartu valla territooriumil elavate, töötavate, õppivate ning ühisest treeningtööst osavõtvate spordihuviliste tegevuse korraldamiseks, edendamiseks ja toetamiseks. 26.09.2020.a. toimunud Tartu valla SK üldkoosolekul valiti juhatus kahe liikmeline, kuhu kuuluvad Toomas Rosenberg ( juhatuse esimees) ja Agu Laas.

Alates 13.11.2018.aastast on Tartu valla SK Tartumaa Spordiliit liige. Tartu valla SK-l on arengukava 2021-2024 aastaks. Tartu valla SK tegevust finantseeris Tartu vald, lisaressursse taotleti projektide kirjutamisega erinevatest programmidest ja võistluste korraldamisel laekunud osavõtu maksudest. Klubi majandusaasta algab 1. jaanuaril ja lõpeb 31.detsembril.

Seisuga 31.12.2022 oli klubil 8 liiget ning liikmemakse liikmetelt ei võetud. Tartu valla SK täiskasvanute treeningrühmades tegutseti järgmiste spordialadega: jalgpall, võrkpall, lauatennis, vibulaskmine.

Rahastatud on Tartu valla SK poolt kirjutatud spordiprojekte (Eesti Kultuurkapital, Eesti Kultuurkapitali

Tartumaa ekspertgrupp, Tartumaa Spordiliit, Eestimaa Spordiliit Jõud, Ühendus Sport Kõigile, Torgu Mets

OÜ, Eesti Akadeemiline Spordiliit, Arens AS, Eesti Jalgratturite Liit, Eesti Siseministeerium) mitmesuguste võistluste korraldamiseks. Korraldatud võistluste (noorte saalijalgpalli turniirid, jooksusarjad) jaoks laekus osavõtumakse. Eesti Vibuliit eraldas noortespordi arendamiseks noorte spordi ja laagri toetust ning Tartu vald tegevustoetust.

Tartu valla SK-s töötas 2022 a. osalise koormusega käsunduslepinguga üks raamatupidaja.

TRSK-i poolt korraldatud tähtsamad spordiüritused 2022. aastal olid järgmised: 1. Tartu valla talimängud kolmes etapis Lähtel, Kõrvekülas ja Tabiveres, kus võisteldi 11 spordialal, osales 17 võistkonda ja 350 sportlast; 2. 2. Lähte maastikujooks, kus osales üle 200 jooksja; 3. 8. Hans Moksi mälestusvõistlused odaviskes; 4. 34 ümber Saadjärve jooks; 5. 2. Raadi tänavajooks, kus osales üle 100 jooksja; 6. Tartu valla ettevõtete sügismängud neljal spordialal; 7. Tabiverest pärit 13-kordse maailmameistri laskmises Elmar Kivistiku XVIII mälestusvõistluse korraldamine

Eesti paremate laskurite osavõtul;

Osalemine võistlustel ja paremad saavutused: 1.Tartu valla SK komplekteeris Tartu valla võistkonnad osalemiseks 14. Eestimaa talimängudeks

Ida-Virumaal, kus võisteldi kuuel spordialal, kokku võideti 18 individuaalset medalit ja omavalitsuste arvestuses II koht.

2.Tartu valla SK komplekteeris Tartu valla võistkonnad osalemiseks 47. Eesti omavalitsuste suvemängudeks Käärikul, kus osaleti 12 spordialal, kokku võideti 15 individuaalset medalit ning üldarvestuses II koht; 3. Tartu valla SK sportlased esindasid edukalt Tartu valda Tartumaa suve- ja sügismängudel, kus võideti võistkondlikud esikohad ning talimängudel kolmas koht; 4. Võistkonna aladest saavutas Tartu Revens Futsal meeskond Eesti saalijalgpalli meistrivõistluste Coalbet saaliliigas 4. koha ning FC Äksi Wolves esiliigas 7. koha; 5. Edukad olid Tartu valla Spordiklubi vibulaskurid. Tanel Kaasik võitis Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel sportvibus hõbe- ja pronksmedali ning meeskondliku pronksmedali koos Uku Andreas Reigoga, kes võitis

Eesti U21 sisemeistrivõistlustel kuld- ja hõbemedali.

TARTU VALLA SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.