Rohkema info nägemiseks:

UHTNA JAHTKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 801; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UHTNA JAHTKOND MTÜ kohta arvamuslugu!"

UHTNA JAHTKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 801 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Uhtna Jahtkond 2022.a. majandusaasta tulemiks oli 4 968 eurot.

2022 majandusaastal on talviseks ulukite toitmiseks soetatud teravilja 672 ja soola 736 euro väärtuses.

Kohustused Rakvere JK ees liikmemaksude näol, summas 2 184 eurot, on täidetud.

MTÜ tegevuse eesmärgiks on korraldada ja arendada, vastavalt Eesti Vabariigis kehtivatele seadustele, jahtkonna jahindusalast ühistegevust.

MTÜ juhtimistööd korraldab 8 liikmeline juhatus. Juhatuse tööd korraldavad juhatuse esimees ja asetäitja. Jahtkonna liikmed tegelevad ulukite lisasöötmisega, söödakohtade korrashoiuga, ulukite loendusega ning jahipidamisega.

MTÜ juhatus jälgib pidevalt jahindusalaste seaduste muutusi, juhatuse liikmed osalevad erialastel ning temaatilistel koolitustel. Juhatus teavitab jahtkonna liikmeid vastavalt saadud informatsioonile seadusandluse muutustest ja muudest seonduvatest asjaoludest üldkoosolekutel ning korraldatud ühisjahtidel.

2022 majandusaasta aruandluse analüüsimise ja arutelu käigus jahtkonna üldkoosolekul koostatakse järgneva majandusaasta tegevuskava.

UHTNA JAHTKOND MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.