Rohkema info nägemiseks:

VIRU-NIGULA VALD, ASERI ALEVIK, KESKTÄNAV 17 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VIRU-NIGULA VALD, ASERI kohta arvamuslugu!"

VIRU-NIGULA VALD, ASERI ALEVIK, KESKTÄNAV 17 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. a majandusaasta oli Viru-Nigula vald, Aseri alevik, Kesktänav 17 korteriühistule seitsmeteistkümnes tegevusaasta. Ühistu registreeriti 21.03.2006.a.

Korteriühistu Kesktänav 17 tegevuse eesmärk on Lääne-Virumaal, Aseris, Kesktänav 17 asuva koteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja selle juurde kuuluva maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele teenuste osutamine ja vahendamine seoses eluruumi kasutamisega.

Korteriühistu Aseri Kesktänav 17 tööd korraldab 2-liikmeline juhatus. 2022. majandusaastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud ja ka muud palgalist tööjõudu ühistus ei kasutatud.

VIRU-NIGULA VALD, ASERI ALEVIK, KESKTÄNAV 17 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.