Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, J. KUPERJANOVI TN 54A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 252; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, J. kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, J. KUPERJANOVI TN 54A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 252 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Kuperjanovi 54 a moodustati 2005. aasta sügisel. Ühistusse kuulub 63 korterit, sh 15 korterit kuulub Teater Vanemuine

Sihtasutusele ning teised era- ja juriidilistele isikutele.

2006. aastal renoveeriti majas veetorustik ning keldris keskküttesüsteem. Ümber ehitati ka elektrisüsteem. 2010. aastal teostati AS Kredex tagatisega laenu abil suuremad renoveerimistööd: soojustati katus, kogu maja fassaad, vundament ja sokkel. Kogu majas vahetati välja keskkütte torustik, üldkasutatavate ruumide aknad ja välisuksed. Soojasõlme paigaldati küttesüsteemi filter. 2011. aastal vahetati soojasõlmes küttepump ja paisupaak. 2012 paigaldati majja valvekaamerad. 2015 aastal vahetati välja trepikodade ja välisukse vaheuks. 2019. aastal parandati välisfassaadi kahjustusi ja telliti hoovi korrastusprojekt. 2020. aastal teostati ühe kanalisatsioonipüstaku avariiline remont, korrastati välistreppi, paigaldati üldkasutatavatesse ruumidesse veearvestid ja teostati remonditöid soojasõlmes. 2021. aastal suuremaid remonditöid ei teostatud. 2022. aastal korrastati maja elektrisüsteem vastavalt energiaauditi juhistele ja vahetati ühes püstakus kanalisatsiooni torustik.

Tulevikus on kavas remontida välistrepid, parandada maja tagaküljel fassaad, välja vahetada maja sisene ja väline kanalisatsioonitorustik, ehitada hoovi sadevee imbsüsteem, korrastada hoov, rajada parkla, kokkuleppel kõrvalmajade ühistutega paigaldada hoovi sissesõitmiseks tõkkepuu, katsetada keldris PUR vahuga tõsta vajuvaid vaheseinu ja põrandat ning remontida välistrepid. Samuti on kavas renoveerida peatrepikoda ja II, III ja V korruse üldkasutatavad ruumid.

Ühistus on palgal 1 töötaja, kellele arvestati 2021. aastal töötasu 999 €. Tema asendajale puhkuseperioodil tasuti töötasuna 78 €. Ühistu juhatusse kuulub kolm liiget. Juhatuse liikmetele töötasu ei arvestatud.

TARTU LINN, J. KUPERJANOVI TN 54A KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.