Rohkema info nägemiseks:

TANTSUKOOL DANCELAND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 190; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TANTSUKOOL DANCELAND MTÜ kohta arvamuslugu!"

TANTSUKOOL DANCELAND MTÜ hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Tantsukool Danceland on asutatud 2005. aasta detsembrikuus. Tegevust alustati jaanuaris 2006. aastal.

2023. aastal oli ettevõtte peamiseks tegevusalaks võistlustantsualane koolitus. Treeningud toimusid Harjumaal - Saku alevikus. Suuremateks klientideks ja liikmeteks olid eraisikud - lapsed ja täiskasvanud. 2023. aasta lõpul oli liikmete arv 142, sh 52 täiskasvanut ja 90 õpilast (2022: liikmete arv 131, sh 50 täiskasvanut ja 81 õpilast). 2023. aastal korraldas Tantsukool kaks suvist tantsulaagrit.

Tantsukool Danceland on kantud Eesti Spordiregistrisse. Kuni aasta 2021 lõpuni oli Tantsukool Danceland Eesti Tantsuspordi Liidu liige. Aasta 2021 teises pooles astus Tantsukool Danceland Eesti Tantsuühenduse liikmeks, toetades ausa tantsuspordi arendust. 2023. aasta oktoobris korraldas klubi Danceland ETSÜ Karikavõistluse Saku etapi Makita eri tantsuvõistluse.

Tantsukool Danceland lapsi ja noori liikmeid toetab nii Saku Vald kui ka Saue Vald läbi huvihariduse toetuste, lisaks saadi 2023. aastal Saku valla Spordiklubide baastoetust summas 1 500 eurot ja Saku valla territooriumil treeningtegevusi juhendavate treenerite tööjõukulude toetust summa 3 450 eurot. 2023. aastal saadi Spordikoolituse ja -Teabe Sihtasutuse poolt tööjõukulude toetust summa 10 877 eurot.

Tantsukool Danceland juhatus koosneb 1 liikmest, kellele maksti töötasu. Juhatuse liige tegutseb tantsukoolis peatreenerina. Lisaks töötab tantsukoolis treener, kes töötab osalise tööajaga töölepingu alusel alates september 2021.

2024. aastal jätkame samas valdkonnas - võistlustantsualane koolitus lastele ja hobitantsualane koolitus täiskasvanutele.

TANTSUKOOL DANCELAND MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.