Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, MUSTAMÄE TEE 106 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 713; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, MUSTAMÄE TEE kohta arvamuslugu!"

TALLINN, MUSTAMÄE TEE 106 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 713 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Mustamäe tee 106 tegevuse eesmärgiks on oma liikmetele kuuluvate korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja selle juurde kuuluva maatüki majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Hoones kuulub ühistuliikmetele 120 korterit, mille majandamiskulude jagamises osalev pind on 6195,3 m2. Maja vajab täies osas renoveerimist, et tagada korterelamule tänapäevased nõuded. Taotlesime hoonele energiamärgise, selleks on E. Viisime läbi hanke ja valisime välja tehnilise konsultanti, kes aitab korterelamul täita kõiki nõudeid, et kaasata omafinantseeringuna SA KredEx 30% toetus ja 70% laenuotsus ehitustööde teostamiseks. Tegime ka projekteerimishanke, mille tulemusena osutus valituks Eesti Soojustusprojektid OÜ. Eelprojekt valmib 2023 märtsiks ja põhiprojekt juuniks. Ühistu liikmete maksedistsipliin on üldiselt rahuldav. Aruandeperioodil olid ühistu põhitegevuse tulud 45 611 € ja kulud 45 464 €, mis teeb tulemiks 147 €. Hooldusel piirduti üksnes kriitiliste avariitöödega. Remondifondi arvelt teostati töid summas 10 863 €

Aruandeperioodi lõpuks oli majandamiskulude reservfondi suuruseks 14 903 €, mis vastab Korteriomandi- ja Korteriühistuseaduses § 48 toodud nõuetele. Remondifondi jääk 163 417 €.

Juhatus

TALLINN, MUSTAMÄE TEE 106 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.