Rohkema info nägemiseks:

KOLGA VABATAHTLIK TULETÕRJEÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 484; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOLGA VABATAHTLIK TULETÕRJEÜHING kohta arvamuslugu!"

KOLGA VABATAHTLIK TULETÕRJEÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 484 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

MTÜ Kolga Vabatahtlik Tuletõrjeühing asutati 20. juunil 2006. aastal, seega täitus arundeaastal 17. tegevusaasta.

Ühingul on 39 liiget. MTÜ Kolga Vabatahtliku Tuletõrjeühingu juhatus on 3-liikmeline.

MTÜ Kolga Vabatahtlik Tuletõrjeühingu eesmärgiks on tuleohutusalase ennetus- ja selgitustöö läbiviimine ning päästetöödel osalemine.

Aruandeaastal oli eesmärgiks oli soetada kaasaegset päästetööd abistavat tehnikat /ATV/ raskesti ligipääsetavatele kohtadele( metsades, rabades jm), tuletõrjeautode varustamine vajalike töövahenditega ning jätkata olemasolevate tuletõrjeautode remontimist ning alustada ATV- le tulekustutussüsteemi ehitamist.

Lähitulevikus on plaanis ehitada uus päästekomando hoone koos päästajate olmeruumidega. Aruandeaastal alustati MTÜ Kolga

Vabatahtliku päästekomando hoone detailplaneeringu koostamise, projekteerimise dokumentatsiooni tellimisega. Ehitustegevusele eelnevat dokumentatsiooni kulude katteks eraldati riigieelarvest toetust 12 000 eurot. Päästekomando hoone ehitustegevusele eelneva dokumentatsiooni tegevused peavad olema teostatud hiljemalt 31.12.2024.a.

Järgmisel majandusaastal on eesmärgiks ATV-le uue tulekustutussüsteemi paigaldus, Päästekomando hoone ehitustegevusele eelneva dokumentatsiooni lõplik valmimine.

Aruandeaastal sai MTÜ Kolga VTÜ sihtotstarbelisi toetusi kokku summas 17 383 eurot, mis kasutati alljärgnevalt: 1. Koolitus (mootorsõiduki C-kategooria luba) - 500 eurot 2. Osaline tulekustutustehnika ostu finantseerimine/ATV - 11 871 eurot (soetuskulu kokku oli 14 455, millest omavahendite arvelt kaeti 2 584 euro ulatuses) 3. Tuletõrjeautode varustamine vajalike töövahenditega - 5 012 eurot ( Saadud Päästeametli mitterahalise sihtfinantseerimisena )

Investeeringud 2023. aastal investeeris mittetulundusühing põhivarasse 19 467 euot , soetati tulekustutustehnika / ATV , mitmesugused päästetöödeks vajlikke töövahendeid , kulud on osaliselt kaetud riigieelarvest eraldatud sihtfinantseerimise arvelt 11 871 eurot ja mitterahalise sihtfinantseerimise arvelt 5 012 eurot.

Personal

Aruandeaastal MTÜ Kolga Vabatahtlik Tuletõrjeühing kulutusi tööjõule ei teinud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

KOLGA VABATAHTLIK TULETÕRJEÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.