Rohkema info nägemiseks:

EESTI NLP KODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 229; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NLP KODA kohta arvamuslugu!"

EESTI NLP KODA MTÜ hetkeolukord

Juba 229 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ tegevused ja tulemused 2023.a 23 jaanuaril 2007a. asutati MTÜ Eesti NLP Koda. Asutajateks olid: üks juriidiline isik (Meta-Profit OÜ) ja 7 füüsilist isikut. MTÜ Eesti NLP Koda on loodud eesmärgiga edendada Eestis isiksuse arendamise kultuuri, toetudes psühholoogia rakenduslikule harule NLPle (Neuro-Lingvistilisele

Programmeerimisele), mis on tuntud kui rakenduslik ja süsteemne isiksuse arendamise psühholoogia valdkond. MTÜ Eesti NLP Koda alaeesmärgiks on edendada Eesti inimeste seas Neuro-Lingvistilise Programmeerimise kui süsteemset rakenduspsühholoogia suunda, teavitada neid sellega seonduvatest teemadest ning pakkuda võimalusi nii edu kui ka hingelis-vaimse tasakaalu saavutamiseks. Selle eesmärgi täitmiseks korraldab MTÜ treenerite arendamist, nõustamisi, grupitöösid ja koolitusi, edastab infot kodulehel https://metaprofit.ee/nlp-maailm/ ja aastast 2017 on valminud kaua oodatud päris NLP teemaline koduleht http://nlpkoolitus.ee/, kus leidub põhjalikku informatsiooni NLP kohta.

Ühing jätkas tegevust 7 liikmega.

Jätkus töö ühingu arendamise ning jätkusuutlikkuse kasvatamise võimaluste otsingul ja loomisel.

Alates 2010 a. MTÜ Eesti NLP Koda on Eesti Psühhoterapeutide Liidu liige, mis eeldab, et Eesti NLP Koda poolt tulenev informatsioon (õpetamisstandardid jm.) pidevalt võrreldakse ja võrdsustatakse Euroopast tulenevatega standartidega (EAP)). Tuleviku perspektiivis plaanitakse aina rohkem võtta psühhoterapeutiline suund.

Jätkus töö MTÜ Eesti NLP Koda kui psühhoteraapia suuna esindusorganisatsiooni arendamise osas. Koos teiste psühhoteraapia modaalsustega on tehtud tööd organisatsiooni edendamiseks. On väljatöötatud eetikakoodeks NLP psühhoteraaapia teostamiseks.

Tehti palju arendusstöid personali arendamise ja seda eelkõige praktiliste kogemuste omandamise osas. On laiendatud suhtlemine NLP praktikaid rakendatavate inimestega eesmärgiga teha koostööd.

2021 aastal alustatud ja läbi 2023 aasta jätkatud materjali kogumine NLP psühhoteraapia tõenduspõhisuse kohta. Selleks on uuritud, kas ja kui palju on maailmas tehtud uuringuid NLP psühhoteraapia rakendamise kohta. Kuna aasta 2023 jätkuvalt kulges sõja ja trauma (PSTD) valguse all, sai läbivaadatud ja analüüsitud traumatilise kogemuse ravimisega seotud materjalid ja fikseeritud konkreetsed mudelid, mille abil on võimalik

PSTD puhul NLP psühhoterapeutiline sekkumine.

Ühingus peetakse liikmete seas heaks tavaks tegeleda NLP arendamisega vabatahtlikus vormis. 2023.a.liikmetele ega juhatuse liikmetele töötasu ei makstud.

Tegevjuhtkond deklareerib oma vastutust MTÜ Eesti NLP Koda 2023a raamatupidamise aastaaruande koostamise õigsuse eest ning kinnitab oma parimas teadmises, et: - majandustegevust 2023 aasta jooksul ühingul polnud; - MTÜ Eesti NLP Koda on jõudnud kohta, kus tuli ülevaadata olemasolevaid ressursse ja aasta lõpus on jõutud arusaamale, et ühing ei jätka tegevust ning läheb likvideerimisele.

4.12.2023.a. on toimunud ühingu üldkoosolek, kus otsustati, et ühing läheb likvideerimisele.

Juhatuse liikmed:

Margus Salumets (juhatuse liige)

Inna Gorislavskaja (juhatuse liige)

Aleksander Kotšubei (juhatuse liige)

EESTI NLP KODA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.