Rohkema info nägemiseks:

EESTI VALGETE LAMBAKOERTE TÕUÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 731; jälgijaid - 22. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI VALGETE LAMBAKOERTE kohta arvamuslugu!"

EESTI VALGETE LAMBAKOERTE TÕUÜHING MTÜ tegevusaruanne 2023

Eesti Valgete Lambakoerte Tõuühing (EVLÜ) on 2006. aastal loodud vabatahtlik mittetulunduslik organisatsioon, mis ühendab inimesi, kelle tegevus või harrastus on seotud valge lambakoera omamise, aretuse, koolituse või kasvatamisega. Ühing on tõuühing, mis suunab šveitsi valge lambakoera tõugu (FCI standard 347) koerte aretust ja kasvatust, organiseerib näitusi, võistlusi ja muid üritusi ning osaleb neil. Valge lambakoera tõugu tunnustas FCI ametlikult 2002. aastal, tõustandardi kohaselt on šveitsi valge lambakoer pere- ja seltsikoer. Eestisse toodi esimesed kaks valget lambakoera 2003. aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Kuulekuskoolitusvõistluste EVLÜ Karikas 2024, EVLÜ Minikarikas 2024 ja EVLÜ Seeniorkarikas 2024 III etapp

EVLÜ karikasarja III etapp toimub 05.10.24 Raplamaal. Kohtunik on Vilve Roosioks Toimuvad võistlused: Ametlik kuulekuskoolitusvõistlus EVLÜ Karikas 2024 III eta
valgelambakoer.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.