Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KOMEEDI TN 24 // VILLARDI TN 33 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 154; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KOMEEDI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KOMEEDI TN 24 // VILLARDI TN 33 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 154 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu KOMEEDI TN 24/ VILLARDI 33 on tegutsenud aastast 2007.

Korteriühistu tegevuse eesmärkideks on: (cid:127) maja kasutuskõlblikkuse ja väärtuse säilitamine, (cid:127) maja hooldamine, majandamine ja haldamine, (cid:127) elamise ja ümbruskonna meeldivuse loomine, (cid:127) teenuste vahendamine ühistu liikmetele.

Korteriühistu üldkoosoleku otsuste täideviimiseks ja haldusküsimustega tegelemiseks on valitud juhatus.

Juhatuse liikmetele tasu ei maksta. Töölepinguga töötavaid isikuid ei ole.

2022. aasta jooksul on korteriühistu tegelenud oma remondifondi täiendamisega, haldustegevusega, vahendanud kommunaalmakseid teenuste osutajate ja korteriomanike vahel. Sihtotstalbeliste tasudena kogutud vahendite arvel restaureeriti maja välisuks.

Aruandeperioodi jooksul on korteriühistu poolt oma liikmetele vahendatud kommunaalmakseid prügiveo, vee- ja elektritarbimise eest järgmiselt: 1) Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse AS-i arvete alusel summas 402 eurot prügiveoteenuse eest; 2) AS Tallinna Vesi arvete alusel summas 737 eurot vee- ja kanalisatsiooniteenuse eest; 3) Eesti Energia AS arvete alusel summas 145 eurot elektrienergia tarbimise eest.

TALLINN, KOMEEDI TN 24 // VILLARDI TN 33 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.