Rohkema info nägemiseks:

KAIE SEGERI TANTSUSTUUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 190; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAIE SEGERI TANTSUSTUUDIO kohta arvamuslugu!"

KAIE SEGERI TANTSUSTUUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kaie Segeri Tantsustuudio loodi 01.10.2006. aastal. Ühingu põhitegevusaladeks on vabaõhu-, kultuuri- ja spordiürituste korraldamine, mittetulundusühingute, seltside, klubide, huvialaringide ühendamine - ühiste ürituste korraldamine seltsielu edendamiseks, laste ja täiskasvanute huvialaringide ja täiendõppe korraldamine, koostöö Eesti ja välismaiste füüsiliste ja juriidilite isikute ning vabatahtlike organisatsioonidega, konverentside, seminaride, nõupidamiste, õppuste, kokkusaamiste, näituste, näitusmüükide ja messide, tantsulaagrite ja festivalide korraldamine.

Kaie Segeri Tantsustuudio alla kuuluvad ratastooli linetantsugrupp Silver Wheels, Pärnu Linedancers ning noortestuudio "Kickin' Chicks".

2022. aastal võtsid tantsustuudio erinevad kollektiivid osa mitmetest kultuurisündmustest nii Pärnus, Pärnumaal kui ka mujal Eestis. Oktoobris osaleti ka Türgis toimunud linetantsufestivalil. Üks suurematest sündmustest, millest kõik Kaie Segeri Tantsustuudio grupid osa võtsid, oli 29.

juulil toimunud Kabriste Kantri. Pärnu Linedancersi ja Kickin´ Chicksi tantsijad aitasid kaasa Eesti Linetantsu 25. juubeli korraldamisel.

Kaie Seger juhataja

KAIE SEGERI TANTSUSTUUDIO MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.