Rohkema info nägemiseks:

JÕHVI VALD, JÕHVI LINN, PAE TN 3 KORTERIÜHISTU

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 166; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕHVI VALD, JÕHVI kohta arvamuslugu!"

JÕHVI VALD, JÕHVI LINN, PAE TN 3 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 166 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Pae 3 Jõhvi tegusteb iseseisvalt alates 01.01.2007 aastast.

Põhitegevuse eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõttelise osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korterite omanikele osutatakse lepingute alusel ühistu vahendusel kommunaalteenuseid. Peamised teenuste osutajad ja teenuste nimetused on: (cid:127) Füüsiline isik, raamatupidamise teenused.

(cid:127) VKG Soojus AS, soojuse tarnimine.

(cid:127) Ekovir OÜ, jäätmekäitluse teenused.

(cid:127) OÜ Tarkvaralabor, üüriarvestuse ja raamatupidamise programmi kasutamine internetis kodulehel www.korteriyhistu.net.

(cid:127) EMTA- Maksu- ja Tolliameti e-maksuameti prograami kasutamine internetis maksudeklaratsioonide, aruannete, taotluste ja muude maksustamisega seotud dokumentide täitmine ja edastamine.

(cid:127) Eesti Energia AS- kommunaalenergia kasutamine (cid:127) Järve Biopuhastus OÜ- tarbevee kasutamine ja kanalisatsiooni teenused.

(cid:127) füüsiline isik, hoovikoristus ja heakorra tagamine.

Korteriühistu juhatus on sõlminud mitmed muud vajalikud lühiajalised ja ühekordsed lepingud teenuste osutamiseks.

KÜ Pae 3 Jõhvi on aasta jooksul teinud: 1.Maja trepikoja uste vahetus (kaks ust) koos fonolukuga 2.Abiruumi ukse vahetus (tuletõkke uks) 3.Kanalisatsiooni püstaku vahetus 1.trepikoja esimese ja teise korruse vahel 4.Soojussõlme termoregulaatori vahetus.

Plaanis on teha 2023 aasta jooksul: 1. Kommunaal veesõlme, majja sissetulev toru vahetus 2. Trepikoja sissekäigu katuse vahetus 3. Kanalisatsiooni püstaku vahetus 2. trepikoja esimese ja teise korruse vahel 4. Maja ventilatsioonsüsteemi uuendamine

Korteriühistut juhatab kolmeliikmeline juhatus. Ühistu on sõlminud kaks tööettevõtte lepingut.

Seotud osapooltena on ühistu liikmed, korterite omanikud. Liikmete arv 13.

JÕHVI VALD, JÕHVI LINN, PAE TN 3 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.