Rohkema info nägemiseks:

DOKTOR KLOUN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 230; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DOKTOR KLOUN MTÜ kohta arvamuslugu!"

DOKTOR KLOUN MTÜ hetkeolukord

Juba 230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Doktor Kloun asutati ja kanti registrisse 12.12.2006.a.

Mittetulundusühingu eesmärgid on: • Korraldada iganädalasi Doktor Klounide visiite Tallinna Lastehaiglas, Tartu Ülikooli

Kliinikumi Lastekliinikus, Maarjamõisa Haigla lapsi ravivates osakondades ja Narva Haiglas.

• MTÜ Doktor Kloun missioon on aidata kaasa haiglaravil olevate laste kiiremale paranemisele, luues neile rõõmsa meele ja lootustunde leidmise läbi personaalse klounaadi.

• Korraldada teavituskampaaniaid Doktor Kloun MTÜ tegevuse nähtavuse tõstmiseks ja enama tunnustuse saavutamiseks ühiskonnas.

• Doktor Klouni tegevusega tõestada, et rõõmu ja positiivsete emotsioonide kogemine lastehaiglates aitab kaasa laste kiiremale paranemisele.

Mittetulundusühingu tegevus oli aruandeperioodil aktiivne. 2022. aastal toimus 3 ühisüritust ja 2 koolitust, mis olid esmaseks koolituseks ühinguga liitujatele ja täiendkoolituseks juba Doktor Klounina tegutsevatele inimestele. Ühingu tegevuses läbi aasta osales 18 inimest. 2022. aastal Doktor Klounide poolt külastatud laste rahulolu saab kaudselt mõõta valmiva magistritööga, mis keskendub haiglaklounide poolt tehtud visiitide tagasisidele. 16 aasta jooksul on külastatud enam kui 24 000 last.

Ühingu tegevuse rahastamine toimus ettevõtete tehtud toetustest ja eraisikute annetustest.

Mittetulundusühing Doktor Kloun 2022 aasta tulu annetuste ja toetustena oli summas 33 560 eurot (2021: 49 461 eurot), vähenemine 32% võrreldes 2021. aastaga.

Doktor Kloun MTÜ otsesed kulud olid 27 965eurot (2021: 26 189 eurot), mitmesugused tegevuskulud olid 3 577 eurot (2021: 4 068 eurot).

Aruandeaastal investeeringuid põhivarasse tehtud ei ole.

2022. aastal palgalisi töötajaid ei olnud ning tööjõukulud puudusid.

Mittetulundusühing Doktor Kloun jätkab sama põhitegevusega ka 2023. aastal.

Ühingu esmaseks eesmärgiks saab järgmisel majandusaastal vabatahtlike koolitused, seminarid ja ühisüritused, et tagada Doktor Klounina tegutsevate vabatahtlike vajalikud oskused ja tegevuseks lastehaiglates nõutud teadmised. Eesmärk on värvata motiveeritud vabatahtlikke, majandusliku stabiilsuse saavutamine ning mittetulundusühingu tegevuse nähtavuse suurendamine ühiskonnas.

Doktor Kloun MTÜ jätkab Eesti lastehaiglates ravil olevate laste meeleolu parandamisega läbi personaalse klounaadi. Mittetulundusühingul on koostöökirjad Tartu Ülikooli Kliinikumi

Lastekliinikuga ja Tallinna Lastehaiglaga, kes 3. juunil 2019.a. tunnustas Doktor Kloun MTÜ-d vastuvõtu ja tänukirjaga kauaaegse vabatahtliku töö eest väikeste patsientide heaks. Doktor Kloun MTÜ osalemine Swedbank´i ja Heateo Sihtasutuse koostöös loodud „Ma armastan aidata” keskkonnas oli tunnustust ja tähelepanu väärt ning jätkasime annetuskeskkonnas osalemist ka 2022. aastal.

Aruandeaastal jätkas mittetulundusühing hea annetuste kogumise tava järgivate ühingu nimekirjas, mis on kinnitatud Vabaühenduste Liidu märgisega. Järgmisel majandusaastal arendame mittetulundusühingu jätkusuutlikust Eesti heategevusmaastikul. Meditsiinipersonali poolt tulnud sooviv kaasamine onkoloogia osakonna laste juures on tunnustus Doktor Klouni distsipliinile. Kinnitub

DOKTOR KLOUN MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.