Rohkema info nägemiseks:

ENGLISH-SPEAKING UNION OF ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 200; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ENGLISH-SPEAKING UNION OF kohta arvamuslugu!"

ENGLISH-SPEAKING UNION OF ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ English-Speaking Union of Estonia on asutatud 12. aprillil 2007.a./reg.nr. 80251609/. Aruandeperiood hõlmab ajavahemikku 01.01.2022-31.12.2022 a.

MTÜ English-Speaking Union of Estonia põhitegevuse esmärkideks on: -edendada inglise keelt Eestis avalikus rahvusvahelises kõnes ja arutelus ülemaailmse suhtluse ja dialoogi toetuseks; -julgustada inglise keele nautimist ja konstruktiivset kasutamist läbi haridusprogrammide; -pakkuda rahvusvahelise koost;; foorumit; -algatada ja administreerida rahvusvahelist noorte vahetust ja töövahetus programme; -pöörata tähelepanu olulistele hetke küsimustele läbi konverentside,seminaride ja koosolekute; -pakkuda ja luau kulturilisi tegevusi .

.Juhatuse liikmetele aruanneaastal palka ega sellega võrdsustatud tasusid ei makstud. MTÜ liikmetele ei ole võimaldatud ega tagastud tulevikus soodustusi ja garantiisid.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.