Rohkema info nägemiseks:

WWOOF EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 159; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta WWOOF EESTI MTÜ kohta arvamuslugu!"

WWOOF EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

WWOOF Eesti MTÜ alustas oma tegevust 03.05.2007. Põhitegevuseks on kontakti loomine vabatahtlike ja neid vastu võtta soovivate Eesti mahetalude vahel. 2019 aastal omas MTÜ nimekirja mahetaludest, kes on kuni 2019. aastani omanud soovi ja võimalust, vastu võtta vabatahtlike. Lisa vabatahtlike 2022 aastal nimekirja ei lisandunud.

WWOOF Eesti MTÜ tegevus põhines 2022 aastal, peamiselt Eesti ja välismaiste vabatahtlike informeerimisega ja nende küsimuste ja probleemidega tegelemisega, mis puudutab WWOOF Independence platvormiga liitumist.

WWOOF Eesti haru otsib jätkuvalt oma kollektiivi uusi liikmeid, kes aktiivsemalt tegevusega jätkaks. Tänu koroona pandeemiale see protsess aeglustus ja samuti mõjutas pandeemia vabatahtlike liikumist ja huvi, vabatahtlikke võõrustavate talude vastu.

Oodatud koduleht mis pidi valmima WWOOF Eestile aastaks 2020, ei valminud. Selleks, et uue kodulehe tegemise protsess aktiveeruks, ootab ühing suuremat huvi Eesti talunikelt, vabatahtlike vastu. Eesmärgiks on seatud 100 Eesti talu, platvormil WWOOF Independence. Praegu on neid kirjas 9.

Aastal 2022 tegeleb peamiselt olemasolevate kontaktide hoidmise ja uute loomisega, mis abistaks nii võõrustavaid talusid kui ka vabatahtlike.

Oluline on usaldusväärsuse kasvatamine ja arengu tõstmise metoodika väljatöötamine, mis aitaks WWOOF Eesti naasta oma varasema aktiivse staatuseni. Koroona Pandeemiast ja inimeste vähesest rahvusvahelisest liikumisest lähtuvalt oli vabatahtlike liikumine minimaalne. Sellest tulenevalt aktiivne tegevus ühingus, praktiliselt puudus.

Juhatus on mittetulundusühingul 3-liikmeline. 2022. majandusaastal töötasu ei arvestatud.

Kaarel Pent

Juhatuse liige

WWOOF EESTI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.