Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE-NIGULA VALD, PIIRSALU KÜLA, PIIRSELI KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNE-NIGULA VALD, PIIRSALU kohta arvamuslugu!"

LÄÄNE-NIGULA VALD, PIIRSALU KÜLA, PIIRSELI KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Piirseli põhitegevus on Piirsalu küla Elamu 2 maja haldamine ja korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ Piirseli asutati 14. jaanuaril 2008.a. Tegevuse eesmärk on Piirsaluküla Elamu 2 maja haldamine. Korteriühistusse Piirseli kuulub 12 liiget.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on kolme liikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees. Juhatuse esimehele ja juhatuse liikmetele juhatuse töö eest töötasu ei ole makstud. Arvestuse korrashoidmise eest hoolitseb raamatupidaja, üks korteriühistu juhatuse liikmetest kellele 2022. aasta jooksul töötasu makstud ei ole.

2010. aastal taodeldi Swedbank 'ist laenu, mille eest vahetati välja maja aknad ja renoveeriti katus. Seoses ehitustöödega tehti leping

KS-Insener OÜ-ga ehitusjärelvalveks ja sõlmiti kindlustusleping IF-kindlustusega. Alates juunist 2010, alustati remondifondi kogumisega.2015.

aastal lõpetati pangalaenu tasumine, kuid jätkuvalt kogutakse remondifondi.

Alanud energiakriis, sõda Ukrainas ja Covid 19 pandeemia ei ole avaldanud mõju 2022 aasta majandustegevusele ja ei ole ette näha ka olulist mõju 2023 aastaks.

Korteriühistu Piirseli on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Juhatuse liige:

Marika Käämer

LÄÄNE-NIGULA VALD, PIIRSALU KÜLA, PIIRSELI KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.