Rohkema info nägemiseks:

PAGANA LAULU JA PILLIMÄNGU SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 208; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAGANA LAULU JA kohta arvamuslugu!"

PAGANA LAULU JA PILLIMÄNGU SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 208 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pagana Laulu ja Pillimängu Selts (edaspidi Selts), registrikoodiga 80263143, loodi 2008. aastal laulu ja pillimängu huviliste ühendamiseks. Selts on aktiivselt segakoorina tegutsenud juba 15 aastat. 2022. aastal on aktiivseid koori liikmeid 46.

Nende aastate jooksul on osaletud neljal üldlaulupeol, kahel Eesti taasiseseisvumise auks korraldatud ühislaulmisel Lauluväljakul, kaheteistkümnel Väikesaarte laulupeol ning lauldud arvukatel kontsertidel. Seltsi tegevuse eesmärk on koorimuusika propageerimine noorte hulgas ja aktiivsete koorilauljate arvu suurendamine.

2022. aasta eesmärk oli Piirissaarel toimuva Väikesaarte XII laulupeo ettevalmistamine ja repertuaari omandamine.

2022. aastal saadi tulu toetustena ja annetusena, mis kasutati ühingu põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks.

2023. aastaks on kavas aktiivse tegevuse jätkamine - täiendavate rahaliste vahendite otsimine ja kasutamine seltsi eesmärkide tegevuse jätkamiseks. Aasta põhieesmärk on Kassari Väikesaarte

XIII laulupeo toimumise aja ja koha läbirääkimine kõigi osapooltega, selle ettevalmistamine, repertuaari omandamine ja laulupeo korraldamine.

Seltsi tegevust juhib kahe-liikmeline mittetulundusühingu juhatus. Juhatuse liikmetele 2022. aastal töötasu ei arvestatud ega makstud.

Mittetulundusühingu tegevustulud olid 2022. aastal 6638.00 eurot ja kulud 6657.42 eurot.

Majandusaasta tulem oli 1685.68 eurot, mida kasutatakse ühingu põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks 2023. aastal.

Juhatuse liige

Tiia Randma

PAGANA LAULU JA PILLIMÄNGU SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.