Rohkema info nägemiseks:

CLEOPELLA CAT FANCIERS OF ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 109; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CLEOPELLA CAT FANCIERS kohta arvamuslugu!"

CLEOPELLA CAT FANCIERS OF ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 109 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Cleopella Cat Fanciers of Estonia MTÜ (Cleopella) on 1906. a. Ameerika

Ühendriikides asutatud The Cat Fanciers' Association (CFA, mis on maailma suurim tõukasside organisatsioon) liige alates oktoobrist 2008.

CFA liikmesklubisid on üle 500 üle maailma. Cleopella tegevuse eesmärgiks on edendada ja parandada tõukasside aretamist Eestis CFA poolt aktsepteeritud standardite järgi, korraldada CFA reegleid järgivaid kassinäituseid, koondada kassikasvatajaid ja -omanikke ning anda neile edasi teadmiseid kasside aretusest, hooldusest ja näitustest.

Cleopella liikmeteks olevad CFA registreeritud kasvatajad lisatakse klubi leheküljel olevasse kasvatajate nimekirja, samuti ootame kasvatajate poolt informatsiooni sündinud pesakondade kohta.

2023. aastal näitusi ei korraldatud.

Üheks oluliseks tuleviku eesmärgiks on jätkuvalt saada klubile juurde aktiivseid liikmeid, kellele tutvustada süviti CFA süsteemi ning pakkuda võimalust õppida edasi ka kohtunikuks.

Meie ürituste organiseerimisel on jätkuvalt väga suur tähtsus heategevusel.

Teeme koostööd mitmete heategevusorganisatsioonidega aidates neil koguda rahalisi ja mitterahalisi vahendeid erinevatele heategevusprojektidele. Plaanime jätkata võimalust lastekodudel ja erivajadustega inimestel osaleda meie üritustel tasuta. Lisaks oleme aidanud ka klubisiseselt tänavakassidel kodusid leida. Kindlasti soovime heategevusprojektidega jätkata.

CLEOPELLA CAT FANCIERS OF ESTONIA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.