Rohkema info nägemiseks:

EESTI RAHVUSLIK FILMIPRODUTSENTIDE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 399; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI RAHVUSLIK FILMIPRODUTSENTIDE kohta arvamuslugu!"

EESTI RAHVUSLIK FILMIPRODUTSENTIDE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 399 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Rahvuslik Produtsentide Ühing asutati 27.veebruaril 2008 eesmärgiga: * esindada, teostada ja kaitsta oma liikmetest filmiprodutsentide majanduslikke, ärialaseid, loomingulisi, kutsealaseid ja erialaseid huve; * esindada, kaitsta ja teostada oma liikmete huve audiovisuaalvaldkonda ja intellektuaalse vara õiguseid puudutava õigusloome protsessis

Eestis, Euroopa Liidus ja vajadusel mujal; * esindada, kaitsta ja teostada oma liikmete huve intellektuaalse varaga seotud küsimustes, sealhulgas piraatluse ning liikmete ärialaseid või loomingulisi huvisid puudutavate muude rikkumiste korral; * esindada, kaitsta ja teostada oma liikmete huve meedia regulatsioonidega seotud protsessides; * esindada, kaitsta ja teostada oma liikmete huve digitaalset keskkonda ja tulevikutehnoloogiaid puudutavates valdkondades, sealhulgas asjakohastes õigusloomeprotsessides Eestis ja mujal; * esindada, kaitsta ja teostada oma liikmete huve filmi ja muude audiovisuaalvaldkonda puudutavate avalike ja era rahastamise mudelite ja skeemide väljatöötamisel, reformimisel, teostamisel või muul viisil nende skeemidega seotud küsimuste lahendamises; * esindada, kaitsta ja teostada oma liikmete huve audiovisuaaltoodangu ja muude sellest tulenevate kaubandusaspektidega seonduvalt; * arendada oma liikmete kutse- ja ärialaseid suhteid kodu- ja välismaal.

Ühingu liikmeteks võib vastu võtta juriidilisi ja füüsilisi isikuid, kes tegutsevad Eestis filmide tootmise valdkonnas või omavad muul viisil otsest ja märkimisväärset seost filmitootmisega. 2008. aastal alustanud ühingul on 2022. aastal 13 liiget, tegeletud on põhikirjast tulenevate ülesannetega.

EESTI RAHVUSLIK FILMIPRODUTSENTIDE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.