Rohkema info nägemiseks:

KOLUVERE KÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 319; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOLUVERE KÜLA SELTS kohta arvamuslugu!"

KOLUVERE KÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 319 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Koluvere Küla Selts on mittetulundusühing, mis on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev organisatsioon, mille põhitegevuseks on: 1. Küla kultuuri-, hariduse- ja sotsiaaltegevuse edendamine ja arendamine; 2. Külaelu aktiviseerimine; 3. Kõikidele huvigruppidele eakohase arendava tegevuse võimaldamine; 4. Maamajanduse ja rahvuskultuuri toetamine; 5. Heakorra ja loodushoiu põhimõtete realiseerimisele kaasaaitamine.

Mittetulundusühing on asutatud 1. märtsil 2008 aastal, mille juhatuses oli 5 liiget. Alates 2013 aasta novembrist muudeti juhatus 3 (kolme) liikmeliseks, kelle volitused kehtivad 3 aastat.

Ühingu neljateistkümnendal - 2022. tegevusaastal korraldati kevadel koristustalgud, suve lõpus toimus perepäev koos Päästeteenistuse meeskonnaga ja Naiskodukaitse organisatsiooniga. Detsembri lõpus toimus aasta üldkoosolek ja peeti jõuluhetke.

Seltsimaja kasutamisest laekunud tulud moodustusid kokku 1 313 eurot ja liikmemaksust laekus 130 eurot.

Seltsi kuludeks olid majandustegevuse kulud: elekter, vesi, tellitud hooldustööd ja -vahendid kokku 2377 eurot.

Liikmeid oli seltsil 2022 aastal lõpuks 12 inimest.

Juhatuse liikmetele aruandeaastal ei ole töötasu jm soodustusi, garantiisid tagasiastumisel ega tähtaja möödumisel ette nähtud.

Töötajaid MTÜ Koluvere Küla Seltsil 2022 aastal ei olnud.

2023.aastal on kavas: 1. Traditsioonilised üritused: seltsimaja hooldustalgud, jaanituli ja aastavahetuspidu; 2. Osaleda Kullamaa osavalla piirkonda edendavates ettevõtmistes; 3. Käeliste tegevuste ja sportmängude päevade korraldamine igale eale.

KOLUVERE KÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.