Rohkema info nägemiseks:

VÄNDRA GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 454; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄNDRA GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU kohta arvamuslugu!"

VÄNDRA GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 454 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Vändra Gümnaasiumi Vilistlaskogu asutati 12. aprillil 2008. aastal Vändras ja kanti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 21.aprillil 2008.aastal.

Tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühingute nimekirja kanti

MTÜ Vändra Gümnaasiumi Vilistlaskogu 1.jaanuaril 2012. aastal.

Mittetulundusühingut juhib 6 liikmeline juhatus. Juhtimistegevuse eest juhatuse liikmetele tasu ei maksta.

Mittetulundusühingu tegevuse eesmärkideks on kooli vilistlaste ühistegevuse korraldamine, kooli õpilaste õpitahte kujundamine, kooli õppeprotsessile kaasa aitamine.

Oma tegevuse arendamiseks korraldab ühing koosolekuid, vilistlaste kokkutulekuid, aitab kooli ajaloomaterjalide kogumisel ja avaldamisel, annetab õpilastele stipendiume, teeb koostööd õpilaskonna ja direktsiooniga jne. Vilistlaskogu annab välja stipendiumi Vändra kooli 10.-12.klassi õpilastele.

Vilistlaskogu stipendiumi eesmärgiks on innustada õpilasi parematele tulemustele õppetöös, huvitegevuses, kooli esindamisel erinevatel olümpiaadidel, konkurssidel ja võistlustel.

Stipendiumeid määrab Vändra Gümnaasiumi vilistlaskogu üks kord aastas kooli õppenõukogu ettepanekul. Stipendiumifondi suurus on kuni 500 eurot aastas, mis makstakse välja kahes jaos- kooli sünnipäeval 17. septembril ja Eesti Vabariigi aastapäeval 24. veebruaril. 2022.aastal määrati stipendium Minni Toomile .

2022.aasta suurem ettevõtmine oli kooli kokkutuleku korraldamine, mis toimus 13.augustil 2022.aastal.

Paigaldati ka mälestuspink endisele õpetajale Hannes Tomingale.

VÄNDRA GÜMNAASIUMI VILISTLASKOGU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.