Rohkema info nägemiseks:

KARUTIIGI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 130; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARUTIIGI MTÜ kohta arvamuslugu!"

KARUTIIGI MTÜ hetkeolukord

Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Karutiigi asutati Karutiigi elanike poolt 2008. aastal ja ta on avalikes huvides tegutsev organisatsioon, mille eesmärgiks on Karutiigi, mis asub Alliku külas, Saue vallas, ühiste avalike haldusasjade osutamine piirkonna elanikele, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: 1. veevärgi korrastamine ja haldamine; 2. teede korrastamine ja haldamine; 3. muude ühiste haldusasjade korraldamine.

2008. aastaks oli Karutiigil kujunenud olukord, kus piirkonna arendaja oli jätnud lõpetamata joogiveesüsteemi ning asulasiseste teede arendamise. Joogivesi praktiliselt ei jõudnud enam elanikeni ning midagi tuli ette võtta. Ühiselt otsustati asutada mittetulundusühing ning hakata koguma elanikelt raha, mille eest korrastada joogiveesüsteem, eelkõige puurkaev, ja ühtlasi alustada läbirääkimisi, et kogu veetrasside ning puurkaevuga seotud varad, k.a. asulasisesed teed, mittetulundusühingule üle võtta. Samuti oli kogunenud puurkaevu senise toimimise käigus elektrivõlg, mida üks majapidamine omadest vahenditest finantseeris.

2008. aastal asutati MTÜ Karutiigi, koguti rahad ning tasuti vanad elektrivõlad, puurkaevu sisu uuendati ning ühiste jõududega uuendati ka puurkaevu maja.

2009. aastal on mittetulundusühing saanud asulasiseste teede ja veetrasside omanikuks ning sõlminud vallaga lepingu teede hooldamiseks.

Teostatud on trasside läbipesu. Sõlmitud on puurkaevu maa omandamise eelleping Real KV –ga.

2010. aastal telliti elektritööd, et puurkaevul oleks valmisolek ühendada pump vajadusel elektrigeneraatoriga.

2011. aastal vormistati puurkaevu all (Karutiigi 17a) ning ümber (Karutiigi 17 ja 17b) olevad maad MTÜ nimele. Sõlmiti liitumisleping Eesti

Energiaga.

2012. aastal viidi lõpuni liitumine Eesti Energiaga. Alates 2012. aastast on puurkaevul iseseisev toide.

Samal aastal korrastati magistraalkraav, mis suubub Vääna jõkke.

2013. aastal korrastati Karutiigi tänava kraav ning suurendati pumbajaama elektrikilbi peakaitset.

2014. aastal on Karutiigi teemaad üle antud Saue vallale.

2015. aastal oli eesmärk lülitada Karutiigi teede ehituse rahastamine valla 2016. aasta eelarvesse, mis ka õnnestus.

2016. aastal kattis Saue vald asulasisesed teed freesasfaltiga. Kulutustest oli suur tegemine pumba vahetus.

2017. aastal viisime läbi ühisõppuse generaatori kasutamiseks pumbajaamas. Vastaval õppel osales 12 inimest.

2018. aastal alustas vald Kotka-Koru-Laagri kergliiklustee projektieerimist ning 2018. aastal viidi ehitus lõpuni. Sellest tulenevalt sai Karutiigi asumit läbiv Koru tee tänavavalgustuse ning Maanteeamet ehitas uue Karutiigi silla.

2019. aastal korrastati pumbajaama ümbrust.

2020. aastal seoses epideemiaga kevadisi talguid ei korraldatud.

2021. aastal tegi MTÜ Karutiigi vallale ettepaneku, et võiks valgustada kogu Jõeveere kergliiklistee osa Laagrist kuni Karutiigi sillani.

2022. aasta kevadel paigaldas Saue vald 11 laternaposti, et valgustada metsavahe kergliiklustee, mida kasutavad tihti õpilased ja jalutajad.

Tiit Ojaveski

Juhataja

KARUTIIGI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.