Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, PUIESTEE TN 84 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 143; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, PUIESTEE kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, PUIESTEE TN 84 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 143 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KORTERIÜHISTU PUIESTEE 84 ÜLDKOOSOLEKU PROTOKOLL

Koosoleku toimumise koht: Tartu, Puiestee 84

Koosoleku toimumise aeg: 08.05.2023 kell 18.00-19.00

Koosolekul osales 5 ühistu liiget 7-st (lisa 1)

Koosoleku juhataja: Ege Jaanso , Protokollija: Ege Jaanso

Päevakord: 1) 2022.a. majandusaasta aruande kinnitamine 2) katuse- ja korstnatööd. Ülevaade tehtud ja vajaminevatest töödest 3) maja üldelekter 4) pikemaajalised plaanid - kuurid, trepikojad, pööning 5) muruniitmine/lumelükkamine 6) jäätmemajandus 7) Ühistu rahaline seis

Koosolek otsustas:

Kohal on viie korteri esindajad seitsmest. Koosolek on otsustusvõimeline. Veebi teel osales koosolekul ka korter 4a esindaja Helina Märtmann 1. Kõigil kohalviibijatel oli võimalik tutvuda koostatud majandusaasta aruandega. Ege Jaanso andis ka ülevaate ühistu hetke rahajäägist.

Otsustati majanduaasta aruanne kinnitada.

2. Ege Jaanso andis ülevaate katusetöödega seonduvast. Paigaldatud on uued lumetõkked maja Puiestee tänava poolsele küljele, tööde maksumus 672 + 724 eurot. Tööde käigus selgus, et vahetamist vajab üks katusepenn, töö teostatud hinnaga 241,20

Tööde käigus selgus, et amortiseerunud on ka korstnad, sealhulgas 1 korstnaots ja kaks korstnat pööningupõrandas ülespoole. Tööde teostamiseks olemas hinnapakkumine osaühingult Tomeli maksumusega 8124 eurot. Otsustati, et tegemist on vajaliku ja kiire tööga. Tööde teostamiseks võetakse veel võrdlevaid hinnapakkumisi ja seejärel otsustame tööde teostamise aja ja rahastamise viisi. Ühe rahastamise viisina pakuti välja mõnede korteriomanike ettemaks.

3. Maja üldelekter.

TARTU LINN, PUIESTEE TN 84 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.